- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τρίτη 13 Αυγούστου 2019

Συνάντηση Ε.Π.Σ. Σάμου με ποδοσφαιρικά σωματεία


Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.) Σάμου πραγματοποίησε συνάντηση τη Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019 (20/08/2019) στο ξενοδοχείο Aeolis με τους προπονητές και εκπροσώπους της διοίκησης των ομάδων του νησιού.

Πρώτο θέμα προς συζήτηση τέθηκε η συμμετοχή παικτών κάτω των δεκαοκτώ (18) ετών στους αγώνες της Α’ Τοπικής Κατηγορίας. Στη συνέχεια, αναφορά έγινε στη λειτουργία της Σχολής Προπονητών Ποδοσφαίρου για την απόκτηση διπλώματος Προπονητή Κατηγορίας UEFA C. Πιο αναλυτικά, ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Σάμου, κος Βακάλης, πληροφόρησε τους παρευρισκόμενους για το δικαίωμα συμμετοχής σε διοργανώσεις χωρίς την δήλωση προπονητή για την φετινή αγωνιστική περίοδο, κανονισμός ο οποίος επιδέχεται αλλαγή και, συγκεκριμένα, την υποχρέωση της ομάδας για δήλωση διπλωματούχου προπονητή από την νέα χρονιά. Επίσης, το ζήτημα της διοργάνωσης πρωταθλήματος Κ-12 τόνισε την ανάγκη για ύπαρξη κατάλληλων μπαλών (No 4), εστιών (2x5) και, παράλληλα, την έλλειψη χρηματοδότησης τους από τους αρμόδιους.
Βακάλης: «Μια χρονιά γεμάτη προβλήματα!»

Τέλος, σημαντικό κομμάτι της συζήτησης αποτέλεσε η επιδιόρθωση και ανακατασκευή ορισμένων γηπέδων του νησιού. Σύμφωνα με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Σάμου, η παράδοση του Δημοτικού Γηπέδου Σάμου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019 (20/09/2019) βάση χρονοδιαγράμματος.



Ρεπορτάζ
Ελευθερία-Ραφαέλλα Γερολύμου,
Φοιτήτρια Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ, Α.Π.Θ.
SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: