- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

ΑΟ Πράμνος: Με μεγάλη επιτυχία και το 4ο Pramnos Basketball Camp "Bogrinho"

Δελτίο Τύπου
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο Pramnos Basketball Camp "Bogrinho" στο όμορφο νησί της Ικαρίας. Στο Camp, που διοργανώνει τα τελευταία χρόνια ο Στέργιος Μυτιληνού και οι συνεργάτες του, έλαβαν μέρος 124 παιδιά - που αποτελεί αριθμό ρεκόρ.

Συμμετείχαν αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6 έως 17 ετών, από τα νησιά της Ικαρίας, της Σάμου, της Χίου και της Μυτιλήνης.
Εκτός από τον Γιώργο Μπόγρη που παρευρέθηκε όλες τις ημέρες του Camp, τα παιδιά είχαν τη χαρά να γνωρίσουν από κοντά τον διεθνή Βαγγέλη Μάντζαρη, τον Γιάννη Γκαγκαλούδη και κορυφαίους αθλητές άλλων σπορ όπως ο Χριστόφορος Μερούσης (μαραθώνιος) και ο Γιώργος Κατσαούνης (water polo).
Τα παιδιά διδάχτηκαν τα μυστικά του μπάσκετ από υψηλού επιπέδου προπονητές καλαθοσφαίρισης που ήρθαν από όλα τα νησιά του Βορείου Αιγαίου και την Αθήνα καθώς και τον καταξιωμένο γυμναστή του Ολυμπιακού Ανδρέα Γκατζούλη. Επικεφαλής της προπονητικής ομάδας ήταν ο βοηθός της Μακάμπι Τελ Αβίβ Βασίλης Γεραγωτέλλης,
Την τελευταία μέρα ο Γιώργος Μπόγρης έπαιξε με τους νικητές των συναγωνιστικών παιχνιδιών και κατά την τελετή λήξης ανανέωσε το ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι.













SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: