- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

Με απολυτή επιτυχία το Tour de SamosΙΙ (Φωτο)

Την Κυριακή το απόγευμα ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το Tour de Samos ΙΙ, που αποτελούνταν από 37 οχήματα-αντίκες και τα πληρώματα τους.
Η εκκίνηση του αγώνα δόθηκε το Σάββατο 15 Ιουνίου, στο Νέο Λιμάνι Καρλοβάσου. 
Η διαδρομή της πρώτης αυτής ημέρας ήταν : Μαραθόκαμπος, Όρμος, Κουμέικα, Πλατανος, Άγιοι Θεόδωροι, Μαραθόκαμπος, Ισώματα, Λιμνιώνας Δρακαίοι , Λιμνιώνας Ισιώματα, Όρμος, Λέκα, Λιμάνι Καρλοβάσου.


Την Κυριακή, η εκκίνηση  δόθηκε και πάλι στο Καρλόβασι και ακολούθησαν την διαδρομή : Βαθύ, Μυτιλινιοί, Χώρα, Μαυρατζαίοι Μονή Τιμίου Σταυρού Κουμαδαραίοι, Πύργος, Σπαθαραίοι, Παγώνδας, με τερματισμό στο Πυθαγόρειο.

Ο αγώνας συνδιοργανώθηκε  από την Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτων Κορίνθου και τη TRISKELION, υπό την έγκριση της Επιτροπής Αγώνων Αυτοκινήτου της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος και διεξήχθη σύμφωνα με τον Διεθνή Αγωνιστικό Κώδικα της FIA και τον ΕΑΚ Ιστορικών Αυτοκινήτων, με πλήρη τήρηση των διατάξεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Στο φετινό Tour de Samos II συμμετείχαν εφοπλιστές και επιχειρηματίες 

Πηγή αποτελεσμάτων  www.samos24.gr





































SamosSport,gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: