- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

ΕΠΣ Σάμου: Ομόφωνα ψηφίστηκαν απολογισμός -προϋπολογισμός

Το Σάββατο 26 Ιουνίου 2019 πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Aeolis, η τακτική γενική συνέλευση της ΕΠΣ Σάμου. Παρόντα σωματεία ήταν 10 :ΑΨΕΣΚ Αρίσταρχος, Α.Ε Βαθ. Πανσ/κού, ΑΕ Καρλόβασι, ΑΨΕΣ Πυθαγόρας, ΑΟ Μεσαριάς, Α Σ Λαίλαπας, ΑΕΣ Φοίνικας, ΑΟΣ Σάμου, Κεραυνός Πλατάνου και Άγ. Αθανάσιος.Απόντα 6: ΑΟ Πολυκράτης, ΑΣ Κέρκης, ΠΑΣ Ίκαρος, ΑΓΣ Διαγόρας , Σχ. Θετ. Επιστημών και ο ΑΣ Κουρσάρος. Ομόφωνα ψηφίστηκαν ο οικονομικός απολογισμός 2018 και ο προϋπολογισμός για το 2020.

Μετά την ψήφιση των παραπάνω η ΕΠΣ ενημέρωσε τα σωματεία για διάφορα θέματα και απάντησε στις ερωτήσεις των εκπροσώπων αυτών.

Τα ποιο σημαντικά ήταν:
1) Τα πρωταθλήματα δεν θα έχουν play-off αφού τα γήπεδα είναι υπό κατασκευή και θα ξεκινήσουν αν όλα πάνε καλά το Νοέμβριο.

2) Ποδοσφαιριστές που τραυματίζονται και μεταφέρονται στο νοσοκομείο θα αποζημιώνονται με 300 ευρώ αρκεί να είναι γραμμένα στο φύλλο αγώνα και να υπάρχει γνωμάτευση γιατρού.

3) Αναφέρθηκαν και για τις δυσκολίες που υπάρχει στη μετακίνηση από και προς Ικαρία.

4) Στη Σάμο τις επόμενες ημέρες έρχεται παρατηρητής διαιτησίας ο οποίος μπορεί να διδάσκει και να βγουν νέοι παρατηρητές οι οποίοι θα μπορούν να βαθμολογούν και επίσημα τους διαιτητές.

5) Στα τέλη Σεπτεμβρίου θα υπάρξει σχολή προπονητών στη Σάμο.

6) Αν τα γήπεδα είναι έτοιμα υπάρχει πιθανότητα η Σάμος να φιλοξενήσει το πρωτάθλημα το τουρνουά των μικτών ομάδων.

7) Αναγνώστηκαν οι προτάσεις των αμάδων.
SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: