- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

ΕΠΣ Σάμου: Νταμπλούχος ομάδα για το 2018-19 η Α.Ε. Βαθ.Πανσ/κού

Στην Α.Ε. Βαθ.Πανσ/κού ανήκει και η φετινή χρονιά, η οποία μια εβδομάδα μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος σήκωσε και το Κύπελλο ερασιτεχνών της ΕΠΣ Σάμου, επικράτησε με 4-1 της ΑΕ Καρλόβασι στο στάδιο Σάμου.
Η ΑΕ Καρλόβασι στο 3' άνοιξε το σκορ 1-0 με γκολ του Μουρίκη, το παιγνίδι έφερε στα ίσια (1-1) ο Γεωργιάδης στο 20',ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 54' έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του με 1-2, το σκορ ανέβασε στο 1-3 ο Αμυρσώνης στο 87΄ και το τελικό 1-4 διαμόρφωσε ο Σιαφίλιος στις καθυστερήσεις του αγώνα σφραγίζοντας το δεύτερο συνεχόμενο νταμπλ για την Α.Ε. Βαθ.Πανσ/κού.

Διαιτητές: Κατόπης, Τσιμπρίδης, Τζόλα, (4οςΣίπκας).

ΑΕ. Καρλόβασι : Μ. Μουρίκης , Τσερβανάκου, Κουκουβλής, Γιασκουλίδης, Βακιάρος, Σέφα, Ζορμπάς, Ντάγιας, Μασσαράς , Μπρέγκνα, Γ.Μουρίκης. Ντούραι,
Αναπληρωματικοί: Μανιτσούδης, Μάρκου, Μαρμαράς Α, Μαρμαράς Σ, Κιουλουκιώτης,., Ψαρρός Σ.

Α Ε Βαθ. Πανσ/κού: Λύκος, Κατζιώτης, Βαρδίκος , Χατζηπαναγιώτης , Βελάνης, Σιαφίλιος, Θύμιος, Κοκκινάκης , Αμυρσώνης , Γεωργιάδης, Δρακόπουλος.
(Αναπληρωματικοί): Akulli, Σουλάι , Σίδερης , Πρένι Α., Μπαλατσός, Πρένι Μ., Γιαννούλης.

Στο στάδιο ήταν σύσσωμο το προεδρείο της ΕΠΣ Σάμου το όποιο έκανε και τις απονομές στους νικητές και ηττημένους.

Η διοίκηση και οι αθλητές της Α.Ε. Βαθ.Πανσ/κού αφιέρωσαν τα κύπελλα στον Νίκο Νταλαμανή που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.


SamosSport.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: