- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Κυριακή 26 Μαΐου 2019

ΑΕ Βαθ.Πανσ/κού - ΑΕ Καρλόβασι 2-0

Μετά την νίκη με 2-0 επί της ΑΕ Καρλόβασι την τελευταία αγωνιστική των αγώνων κατάταξης, η ΑΕ Βαθ.Πανσ/κού αναδείχθηκε πρωταθλήτρια για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Σάμου. 

Η ΑΕ Βαθ.Πανσ/κού μπήκε δυνατά στο παιγνίδι και στο 18΄ το σουτ του Θύμιου σταμάτησε στο δοκάρι του Μαρμαρά, στο 30΄ άνοιξε το σκορ με γκολ που πέτυχε ο Κοκκινάκης και στο 90΄ ο Γεωργιάδης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα 2-0. Η ΑΕ Βαθ.Πανσ/κού και με ισοπαλία θα ήταν πρωταθλήτρια.

Την απονομή του κυπέλλου στην πρωταθλήτρια ομάδα έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Νίκος Βακάλης, τα μετάλλια έδωσαν τα μέλη της ΕΠΣ Σάμου. Γέμισαν οι κερκίδες του σταδίου Σάμου στον συγκεκριμένο αγώνα.

Διαιτητές Τσιμπρίδης, Κωνσταντινίδης, Κρίκογλου

Α Ε Βαθ. Πανσ/κού: Λύκος, Κατζιώτης, Βαρδίκος , Χατζηπαναγιώτης , Βελάνης, Σιαφίλιος, Θύμιος, Κοκκινάκης , Σίδερης , Γιαννούλης, Δρακόπουλος.
(Αναπληρωματικοί): Akulli, Σουλάι , Μπαλατσός, Πρένι Μ, Γεωργιάδης, Αμυρσώνης , Πρένι Α .
ΑΕ. Καρλόβασι : Μαρμαράς Δ., Ζορμπάς, Τσερβανάκου, Βακιάρος, Γιασκουλίδης, Σέφα, Ντούραι, Ντάγιας, Κουκουβλής, Μπρέγκνα, Μουρίκης Γ.
Αναπληρωματικοί: Μανιτσούδης, Μάρκου, Μασσαράς , Μουρίκης, Κιουλουκιώτης, Μαρμαράς Σ., Ψαρρός Σ.
Βαθμολογία

Α/Α
Ομάδες
Αγ.
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθ.
1
ΑΕ Βαθ. Πανσ/κού
6
5
0
1
13– 4
18
2
ΑΕ Καρλόβασι
6
4
0
2
11 – 8
13
3
ΑΨΕΣ Πυθαγόρας
6
3
0
3
1613
13
4
ΠΑΣ Ίκαρος 
6
0
0
6
823
0
Φωτογραφίες ΕΔΩ

SamosSport.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: