- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

ΑΨΕΣ Πυθαγόρας - ΑΕ Βαθ. Πανσ/κού 1-2

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε η ΑΕ Βαθ. Πανσ/κού μέσα στα Κοντακαίικα με 2-1,και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας στους αγώνες κατάταξης με 15 βαθμούς, μια αγωνιστική πριν το τέλος .
Ο πρωταθλητής θα αναδειχτεί την τελευταία αγωνιστική ανάμεσα στην ΑΕ Βαθ. Πανσ/κού και την ΑΕ Καρλόβασι η οποία είναι στη δεύτερη θέση με 13 βαθμούς και με νίκη κατακτά το τίτλο, ενώ η Ένωση τον κατακτά και με ισοπαλία. Ο Πυθαγόρας φέτος έμεινε εκτός στόχων , τερμάτισε πρώτος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και τρίτος στους αγώνες κατάταξης.

Στο παιγνίδι της Κυριακής 19-05-2019 η ΑΕ Βαθ. Πανσ/κού μπήκε μπροστά στο σκορ στο 45΄με γκολ του Γεωργιάδη, στο 60΄ έγινε το 0-2 μετά από σουτ του Γεωργιάδη η μπάλα βρήκε στο δοκάρι στην επαναφορά ο Θύμιος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, ο Πυθαγόρας στο 90΄κερδισε πέναλτι το εκτέλεσε εύστοχα ο Κοντοβάς μειώνοντας το σκορ σε 1-2. Το παιχνίδι είχε γκολ, δοκάρια, φάσεις και από τις δύο ομάδες.
Διαιτητής: Κατόπης, Α’ Βοηθός Κωνσταντινίδης , Β’ Βοηθός Κρίκογλου 4ος Σφέτσιας. Γιατρός Καπώλης.

ΑΨΕΣ Πυθαγόρας: Καλατζής , Ανδρεάδης, Σαράντου , Καραδήμος, Σαπουνάς, Κάρσας, Κοντοβάς, Δριτσάκης, Καραμόσχος, Σπάρταλης, Cabaj, (Αναπληρωματικοί): Κατσίκας, Αργύρης, Τσεβάς, Sefa , Ευγενικός.

Α.Ε. Βαθ. Πανσ/κού: Λύκος, Κατζιώτης, Βαρδίκος , Σεβαστάκης, Χατζηπαναγιώτης , Σιαφίλιος Γεωργιάδης, Κοκκινάκης , Akulli , Γιαννούλης, Δρακόπουλος.
(Αναπληρωματικοί): Σίδερης , Βελάνης, Θύμιος, Πρένι Α, Μπαλατσός, Αμυρσώνης , Πέτσουλας.

SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: