- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

ΕΣΠ Σάμου: Ημιτελικός κυπέλλου ΑΕΣ Φοίνικας - ΑΕ Βαθ Πανσ/κού 2-4

Επαναληπτικός ημιτελικός αγώνας κυπέλλου ΕΣΠ Σάμου, Φοίνικας - ΑΕ Βαθ Πανσ/κού, στον πρώτο αγώνα που έγινε στο Βαθύ η Α Ε Βαθ. Πανσ/κού κέρδισε με 3-0.
Το σκορ άνοιξε στο 23' μετά από ωραίο συνδυασμό Κοκκινάκη με Γεωργιάδη ο τελευταίος με πλασέ έκανε το 0-1,
ο Φοίνικας ισοφάρισε στο 25΄με τον Πασχάλη σε 1-1. Η Ένωση πήρε το προβάδισμα για δεύτερη φορά στο 44' με γκολ και πάλι από τον Γεωργιάδη, ο όποιος στο 61' ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 1-3, πετυχαίνοντας και το τρίτο προσωπικό του γκολ! Στο 76' ο Φοίνικας είχε σουτ στο δοκάρι, ενώ μείωσε στο 90'με πέναλτι που εκτέλεσε ο Δεμερτζής σε 2-3, το τελικό σκορ 2-4 το διαμόρφωσε ο Θύμιος στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Στον τελικό του κυπέλλου της  ΕΠΣ Σάμου πέρασαν η Α Ε Βαθ. Πανσ/κού και το Καρλόβασι που κέρδισε μέσα στην Ικαρία τον Ίκαρο με 2-0.

Συνθέσεις
ΑΕΣ Φοίνικας : Θηργιανός , Μοσχόπουλος, Ταουσάνης, Κουλούρης, Σακκάς, Χατζηιωάννου Πασχάλης, Μούγκουλη, Καραμηνάς, Δεμερτζής, Δάνος

ΑΕ Βαθ. Πανσ/κού : Πρένι, Αμυρσώνης, Akulli, Βελάνης, Χατζηπαναγιώτης , Σιαφίλιος , Θύμιος, Κοκκινάκης, Σίδερης, Μπαλατσός, Γεωργιάδης.

Ο αγώνας στιγματίστηκε από την απομάκρυνση απ'τον πάγκο του προπονητή του Φοίνικα κ. Σταματάκη , εξαιτίας της έντονης αντίδρασης του σε διαιτητικές αποφάσεις.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί κι η αντίδραση ηλικιωμένου οπαδού που μπήκε στο γήπεδο και αρνήθηκε να απομακρυνθεί από το χώρο του σταδίου.
(Ρεπορτάζ Κατερίνας Σφετζούρη )

Φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: