- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Ποδόσφαιρο Σάλας: Αδελφοποίηση Samos Futsal - FC Asteras Offenbach

ΘΕΜΑ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Aξιότιμοι,
Είμαστε στην ευχάριστη και τιμητική θέση να ανακοινώσουμε την αδερφοποίηση του σωματείου μας με τον σύλλογο ‘’ FC Asteras Offenbach e.V.’’!!

Ο FC Asteras Offenbach e.V είναι σύλλογος ποδοσφαίρου σάλας της Γερμανίας ο οποίος έχει ιδρυθεί και αποτελείται από Έλληνες μετανάστες και ομογενείς που διαμένουν στη Γερμανία και προωθεί αθλητικά ιδεώδη που και η Samos Futsal πρεσβεύει.


Η δραστηριοποίησή του στο εξωτερικό, η ευκαιρία που δίνει στους Έλληνες ομογενείς που διαμένουν εκεί και η όλη φιλοσοφία του, αντικατοπτρίζουν ιδανικά και αξίες που διέπουν και τη δική μας φιλοσοφία. Άλλωστε και η Samos Futsal αποτελεί σύλλογο που δραστηριοποιείται στην ακριτική Ελλάδα και προσπαθεί να προάγει το αθλητικό ευ αγωνίζεστε και την εξάπλωση του ποδοσφαίρου Σάλας κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Η εν λόγω συνεργασία ευελπιστούμε να ανοίξει διαύλους επικοινωνίας σε ό,τι αφορά την οργάνωση των ακαδημιών, την συνέργεια σε επίπεδο ανάπτυξης του ποδοσφαίρου σάλας γενικότερα αλλά και ειδικότερα του συλλόγου μας, και να αναπτύξουμε έτσι ένα ευρύ επίπεδο επικοινωνίας και αλληλοβοήθειας σε οποιοδήποτε φάσμα της δραστηριότητάς μας. Άλλωστε ο Samos Futsal Club βρίσκεται ακόμα στα πρώιμα βήματα της διαδρομής του και μόνο καλό μπορεί να μας κάνει η συνεργασία με ένα τόσο οργανωμένο σωματείο.

Κρυφή μας ελπίδα επίσης είναι στο μέλλον οι ομάδες μας να βρεθούν ‘’αντίπαλες’’ είτε στη Γερμανία είτε στην Ελλάδα και να ανταμώσουμε με τα ποδοσφαιρικά αδέρφια μας!!

Με αδερφικούς και αθλητικούς χαιρετισμούς υποδεχόμαστε μια νέα εποχή που ανατέλλει στην ιστορία τους νεοσύστατου σωματείου μας!!
Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος                       ο Γραμματέας
Σβαρνιάς Αθανάσιος       Παπαϊωάννου Ηλίας

SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: