- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Α’ Κατηγορία Ανδρών - 11η Αγωνιστική: ΑΕ Καρλόβασι - ΑΕ Βαθ. Πανσ/κού 0-2


Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019· πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Κοντακαιΐκων ο αγώνας ανάμεσα στους ΑΕ Καρλόβασι και ΑΕ Βαθ. Πανσ/κού.Η Ένωση προηγείται με 0-1 χάρη στο γκολ του Αμυρσώνη και, ακολουθεί, ο Σίδερης ο οποίος διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού (0-2) με τη φιλοξενούμενη ομάδα να αναδεικνύεται η νικήτρια του αγώνα.

Επίσης, πρέπει να γίνει αναφορά στην αλλαγή του γηπέδου διεξαγωγής του προαναφερθέντος αγώνα με έγγραφο του ΔΟΠΠΟΝΑΣ προς την ΕΠΣ Σάμου, το οποίο επισημαίνει την ακαταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου του Καρλοβάσου και την μετάθεση πραγματοποίησης του παιχνιδιού στα Κοντακαίικα.

ΑΕ Καρλόβασι: Μουρίκης Ε., Ταμβακολόγος Ε., Τσερβανάκου Τ., Μανιτσούδης Μ., Βακιάρος Γ., Ντάγια Ν., Κουκουβλής Ε., Ζορμπάς Λ., Πλατίγκος Ι., Μπρένγκα Μ, Durrai X., (Αναπληρωματικοί): Ψάρρος Ι., Sefa E., Μπαρμπαλήνος Μ., Μαρμαράς Σ., Κιουλουκιώτης Ι., Ψάρρος Σ.

ΑΕ Βαθ. Πανσ/κού: Λύκος Ι., Κατζιώτης Α., Χατζηπαναγιώτης Σ., Σεβαστάκης Κ., Σιαφίλιος Κ., Θύμιος Γ., Κοκκινάκης Ν., Γεωργιάδης Χ., Αμυρσώνης Ε., Δρακόπουλος Α., (Αναπληρωματικοί): Γιαννούλης Π., Πέτσουλας Κ., Akulli D., Πρένι Μ., Βελάνης Σ., Σίδερης Ε.

Διαιτητής: Κατόπης
Α’ Βοηθός: Κρίκογλου
Β’ Βοηθός: Καραγιάννης
Γιατρός: Στασινής Γεώργιος

Ελευθερία-Ραφαέλλα Γερολύμου
Φοιτήτρια Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ

SamosSport.gr

1 σχόλιο:

Takis είπε...

Εξαιτίας αυτής της αναιτιας αλλαγής σε αυτό το απαράδεκτο γηπεδο των Κοντακαιικων ο απολογισμός για την ομάδα μας 2 παίκτες τραυματίες ο ένας εκ των οποίων με πιθανή ριξη χιαστου. Μας είπαν για ακατάλληλο γηπεδο στο Καρλόβασι και μας έστειλαν στο καταλληλοτερο!!!! Έστειλαν ένα έγγραφο όπως αναφέρεται ο Δοπονας χωρίς καν υπογραφή της προέδρου και παντελώς ανορθόγραφο. Γράφτηκε όπως φαίνεται στο πόδι που λέμε.... Θα ήταν προτιμοτερο αυτοί οι κύριοι και κυρίες που βρίσκονται σε αυτό τον καφενέ να μας έλεγαν από εξαρχής πως δεν θα είστε γηπεδούχοι σε αυτό το γήπεδο (Καρλοβασου) και θα παίζεται... Στο φεγγάρι θα έλεγα εγώ! !! Πάρτε το όλοι σας χαμπάρι αυτοί που βρίσκονται σε αυτό τον καφενέ... Δεν ξέρουν και δεν θέλουν να πάνε μπροστά τον αθλητισμό του νησιού μας!! Θα τους έλεγα λοιπόν να μας αδειάσουν την γωνία και να πάνε μια ώρα αρχιτερα στα σπίτια τους!!
Και εγώ αλλά και όλοι η διοίκηση της ομάδας αισθανόμαστε ΝΤΡΟΠΗ για αυτήν την κατάντια και να ξέρετε πως οι καιροί έχουν γυρίσματα. .... Στο επανειδιν