- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Ποδόσφαιρο Σάλας β΄ Εθνική : Σάμος FUTSAL- Αδέσποτος Αθηνών 2-8 (Φωτο -βίντεο )

Στην παρθενική της εμφάνιση η ομάδα της Σάμου ηττήθηκε από τον Αδέσποτο Αθηνών με 8-2, αγώνας για το πρωτάθλημα της β΄ Εθνικής κατηγορίας . Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 3΄ με τον Αναγνόπουλο (0-1) στο 6΄ο Στρούμπουλας ισοφάρισε σε 1-1 αμέσως στο επόμενο λεπτό ο Αναγνόπουλος έκανε το 1-2 και στο 8 ΄ πάλι ο Αναγνόπουλος το 1-3, ο Ι. Νοταράς  στο 12΄ μείωσε σε 2-3. Το σκορ ανέβασε ο Σκιανής στο 13΄σε 2-4 και στο 15΄στο 2-5 , στο 17΄ο Καλλίγας έκανε το 2-6 , ο Νίνος στο 29΄ το 2-7 και το σκορ έκλεισε ο Καλλίγας στο 35΄διαμορφώνοντας το τελικό 2-8.

Να σημειώσουμε ότι στο γήπεδο πριν την έναρξη του αγώνα οπαδοί της ομάδας των Αθηνών μαζί με την αντιφασιστική κίνηση Σάμου ανέβασαν πανό που έγραφε : Ούτε κέντρα κράτησης στη Σάμο, ούτε φιλοξενίας , είμαστε με τους αόρατους αυτής της κοινωνίας . Αδέσποτος Αθηνών, αντιφασιστική κίνηση Σάμου. Με την παρέμβαση του διαιτητή το πανό κατέβηκε . Στο τέλος του αγώνα το πανό ανέβηκε ξανά μαζί με δεύτερο πανό που έγραφε : Στην Ομόνοια δεν έγινε ληστεία μπάτσοι και Έλληνες αφεντικά κάναν δολοφονία.

Διαιτητές : Χρονόπουλος – Κωνσταντινίδης

Σάμος FUTSAL: Γαλιώτης Κ., Δαγλής Δ., Κλήμης Α., Τάτσης Α., Τσέτσος Π., Αλιμένα Ο., Στρούμπουλας Σ., Νοταράς Ε., Τσόκος Μ-Σ., Χατζηπαναγιώτης Π., Νοταράς Ι., Γεροντής Ν.

Αδέσποτος Αθηνών: Παπαγεωργίου Π., Σκιανής Ι., Καρακαξής Ε., Νίνος Σ., Τασιάς Μ., Γεωργίου Μ., Τανταρούδας Π., Αναγνόπουλος Κ., Καλλίγας Β., Mizito S-A., Διαμαντόπουλος Χ., Καζαμιάκης

Φωτογραφίες ΕΔΩ

Βίντεο  Αγώνα 
 

Νίκος Οικονόμου SamosSport.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: