- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Σταύρος Χατζηπαναγιώτης: «Το ποδόσφαιρο σάλας… μου κίνησε την περιέργεια!»

Με αφορμή την δημιουργία ομάδας ποδοσφαίρου σάλας, Σάμος FUTSAL, και την συμμετοχή της στη Β’ Εθνική Κατηγορία, ο Σταύρος Χατζηπαναγιώτης, παίκτης της νεοσύστατης ομάδας, παραχώρησε στο SamosSport.gr αποκλειστική συνέντευξη.


Πώς αποφάσισες την παρούσα αγωνιστική περίοδο να ασχοληθείς με το ποδόσφαιρο σάλας;
«Καταρχάς, πέρσι, είχαμε μια πετυχημένη σεζόν με την ομάδα της Ένωσης. Τους ευχαριστώ όλους και τους εύχομαι καλή συνέχεια! Για προσωπικούς μου λόγους αποφάσισα ότι δεν θέλω να αγωνίζομαι στα γήπεδα αυτή τη χρονιά. Στην πορεία άκουσα για το ποδόσφαιρο σάλας το οποίο μου κίνησε την περιέργεια και πήρα την απόφαση να το δοκιμάσω.»

Βασική ερώτηση· Τι είναι το ποδόσφαιρο σάλας;
«Το ποδόσφαιρο σάλας είναι μια παραλλαγή του ποδοσφαίρου όπως το ξέρουμε και παίζεται, συνήθως,  σε κλειστούς χώρους.  Προφανώς και έχει σημαντικές διαφορές από το ποδόσφαιρο, τις οποίες πρέπει να συνηθίσουμε όλοι οι παίχτες.»


Το ποδόσφαιρο σάλας αποτελεί νέα γνωριμία για το νησί της Σάμου. Πιστεύεις στην θετική εξέλιξη του;
«Κάθε αρχή και δύσκολη!  Βέβαια, στο πρώτο (1ο) εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας, ο κόσμος ανταποκρίθηκε και ήρθε να μας υποστηρίξει σίγουρα. Πιστεύω πως όσο πιο πολύ αρχίσει να ακούγεται το ποδόσφαιρο σάλας και δει ο κόσμος την προσπάθεια που γίνεται φέτος, τόσο θα έρχεται πιο συχνά στο γήπεδο και θα αποφασίσουν πολλά παιδιά να ασχοληθούν με το άθλημα.»

Ποια είναι η εμπειρία σου από τον πρώτο αγώνα της ομάδας σου,  Σάμος FUTSAL;
«Σαν πρώτη εμπειρία θα έλεγα ότι το παιχνίδι ήταν διασκεδαστικό. Είναι συνέχεια άμυνα-επίθεση. Δεν γίνεται να βαρεθείς. Νομίζω όλα τα παιδιά στην ομάδα το διασκέδασαν  και αυτός ήταν ο πρώτος μας στόχος,  αφού ήταν η πρώτη μας συμμετοχή σε πρωτάθλημα ποδοσφαίρου σάλας.»


Πόσο δύσκολη είναι για εσένα η αλλαγή να αγωνίζεσαι από γήπεδα σε κλειστούς χώρους;
«Σίγουρα νιώθεις λίγο περίεργα όταν ξαφνικά περιορίζεσαι σε τόσο μικρό χώρο να παίξεις μπάλα. Όλα, όμως, είναι συνήθεια

Πώς διαγράφεται η πορεία της ομάδας σας από εδώ και στο εξής;
«Δεν ξέρω τι θα προκύψει στην πορεία.  Σίγουρα, όμως, θα δουλέψουμε για να διορθώσουμε κάποια λάθη ώστε να έρθουν τα πρώτα θετικά αποτελέσματα! Βήμα βήμα κάθε φορά

Ευχαριστούμε!

(Για το SamosSport.gr ,
Ελευθερία-Ραφαέλλα Γερολύμου
Φοιτήτρια Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ)







Δεν υπάρχουν σχόλια: