- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Βασίλης Χατζηπαναγής για δεύτερη φορά στη Σάμο (Φωτο)

Ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής όλων των εποχών Βασίλης Χατζηπαναγής με τον συνεργάτη του Νίκο Φράγκο επισκέφτηκε για δεύτερη φορά τη Σάμο, προσκεκλημένος από τους: Δήμο Σάμου, ΔΟΠΠΟΝΑΣ και τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Α.Ο. Σάμου και Α.Ε. Καρλόβασι για ένα τριήμερο Πανσαμιακού τουρνουά ποδοσφαίρου, για παιδιά από 8 ως 13 χρονών που πραγματοποιήθηκε 6-7 και 8 Σεπτεμβρίου 2018. Την Πέμπτη 6/9 ήταν στο στάδιο Καρλοβάσου, ενώ την Παρασκευή και Σάββατο 7-8 Σεπτεμβρίου στο στάδιο Σάμου.


Ο Βασίλης Χατζηπαναγής μίλησε στους νεαρούς αθλητές που συμμετείχαν στο τουρνουά και τους έδειξε τα μυστικά της μπάλας , ενώ ο συνεργάτης του Νίκος Φράγκος στους νέους ποδοσφαιριστές είπε να έχουν υπομονή. Επίσης σε μια μικρή συνομιλία που είχαμε με τον κ. Φράγκο μας ανέφερε ότι υπάρχουν ταλέντα στο νησί και πρέπει να προσεχθούν .

Στο τέλος των αγώνων μοιράστηκαν διπλώματα συμμετοχής σε όλα τα παιδιά και βγήκαν αναμνηστικές φωτογραφίες.

Η διοργάνωση του τουρνουά πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας με σκοπό την προώθηση του αθλητικού πνεύματος καθώς και την ενίσχυση αθλητικών και κοινωνικών δράσεων στο Δήμο Σάμου.

(Νίκος Οικονόμου   SamosSport.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: