- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Α.Σ.Σ. Αναγέννηση Σάμου: Δελτίο τύπου

Ο Α.Σ.Σ.Αναγέννηση είναι ένας σύλλογος που έχει ιδρυθεί το 1975 με Αθλητικά τμήματα Καλαθοσφαίρισης, Πετοσφαίρισης, Ποδοσφαίρου , Στίβου και Ποδηλασίας.

Μεγαλύτερος στόχος του συλλόγου είναι η σωστή λειτουργία των ακαδημιών, μέσω των οποίων θα μεταδοθούν οι γνώσεις και τα ιδεώδη του αθλητισμού στις μικρές ηλικίες, σε εκείνες που στις μέρες μας ολοένα και απομακρύνονται από τον χώρο και τα αθλήματα.

Θεωρώντας ότι η αθλητική ανάπτυξη είναι ουσιαστική όταν θεμελιώνεται στην αξιοποίηση του δυναμικού του νησιού μας μας στις μικρότερες ηλικίες, η διοίκηση του συλλόγου μας συνεχίζει μια προσπάθεια χρόνων της καλλιέργειας του αθλήματος στις μικρές ηλικίες μέσω των ακαδημιών μας.

Σας προσκαλούμε να παρευρίσκεστε αυτό το Σάββατο 08 Σεπτεμβρίου 2018 στη Πλατεία Πυθαγόρα τις ώρες 10.00 – 13.00 όπου θα γίνει παρουσίαση του νέου αναπτυξιακού προγράμματος και εγγραφές όλων των τμημάτων.

SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: