- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Α’ Κατηγορία Ανδρών: Α.Ε. Καρλόβασι – ΑΨΕΣ Πυθαγόρας 0-1

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της πρώτης (1ης) αγωνιστικής στο Γήπεδο Καρλοβάσου ο αγώνας μεταξύ των Α.Ε. Καρλόβασι και ΑΨΕΣ Πυθαγόρας.
Στο 4ο λεπτό, ο Πυθαγόρας χάνει ευκαιρία για προήγηση στέλνοντας την μπάλα στο δεξί «γάμα» του τέρματος την οποία αποκρούει ο Μαρμαράς. Στη συνέχεια, ο Καραμαρούδης έχοντας την μπάλα στα πόδια του σουτάρει στην αντίπαλη εστία (10’) και διαμορφώνει το αρχικό σκορ του παιχνιδιού σε 0-1. Στο 17’, σουτ της ομάδας του Καρλοβάσου αποκρούεται σε κόρνερ από τον Καλατζή στην προσπάθεια της για ισοφάριση. Ο Δριτσάκης, στο 20', αποχωρεί από το γήπεδο λόγω τραυματισμού με τον Καραμόσχο να παίρνει την θέση του. Πριν την λήξη του πρώτου (1ου) ημιχρόνου, ακολουθούν δυο χαμένες ευκαιρίες (38’ και 41’) του Καρλοβάσου με τους παίκτες να έρχονται τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα. Τέλος, στο 87ο λεπτό, ο Κοντοβάς επιχειρεί πλασέ το οποίο καταλήγει εκτός του αγωνιστικού χώρου με το τελικό αποτέλεσμα να αναδεικνύει νικητή του αγώνα τον Πυθαγόρα (0-1).


Το παιχνίδι παρουσίασε καλή εξέλιξη (πολλές φάσεις) σε όλη την διάρκεια του αλλά διεξήχθη σε ένα απροετοίμαστο γήπεδο για φιλοξενία αγώνα, γεγονός που έγινε αντιληπτό από τραυματισμούς παικτών των δυο ομάδων αντίστοιχα και την είσοδο του γιατρού στον αγωνιστικό χώρο πολλές φορές.
Α.Ε. Καρλόβασι: Μαρμαράς Δ., Ταμβακολόγος Ε., Τσερβανάκου Τ., Ζορμπάς Λ., Φαρμάκης Π., Χατζηνικολάου Α., Πλατίγκος Ι., Κουφογιάννης Γ., Κουκουβλής Ε., Durraj X., Μουρίκης Γ., (Αναπληρωματικοί): Sefa E., Ντάγια Ν., Φουσέκης Κ., Μουρίκης Ε., Μανιτσούδης Μ., Μαρμαράς Σ.
ΑΨΕΣ Πυθαγόρας: Καλατζής Γ., Σαπουνάς Γ., Σαράντου Δ., Καραδήμος Μ., Δριτσάκης Ι., Καραμαρούδης Α., Κοντοβάς Ι., Σπάρταλης Π., Αργύρης Θ., Κάρσας Θ., Cobaj B., (Αναπληρωματικοί): Καραμόσχος Α., Κατσίκας Ν., Ευγενικός Ε., Sefa S., Κοντάρας Κ., Ανδρεάδης Α., Κίνδερλης Ι.

Διαιτητής: Τσιμπρίδης
Α' Βοηθός : Σίπκας
Β΄ Βοηθός : Καλλινιώτης


Ελευθερία-Ραφαέλλα Γερολύμου
Φοιτήτρια Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ 

Φωτογραφίες ΕΔΩ
SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: