- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

Τέλος Σεπτεμβρίου δημοπρατείται το γήπεδο Κοντακαιίκων (Βίντεο)

Ο ΑΨΕΣ Πυθαγόρας το Σάββατο 11 Αυγούστου 2018 πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία τον ετήσιο χορό του στο προαύλιο χώρο του σχολείου του χωριού. Πολύς κόσμος από όλη τα Σάμο διασκέδασε μέχρι τις πρωινές ώρες με την ορχήστρα των αδελφών Γιαμαίων .
Η βραδιά επιφύλαξε και μια έκπληξη για το σύλλογο των Κοντακαιίκων αφού η πρόεδρος του ΔΟΠΟΝΑΣ Άννη Ανδρεάδου και ο νέος πρόεδρος του Πυθαγόρα Γιώργος Σαράντου ανακοίνωσαν ότι στο τέλος Σεπτεμβρίου θα δημοπρατηθεί το γήπεδο της κοινότητας . Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Ο Δήμος Σάμου, ο ΔΟΠΠΟΝΑΣ, το Τοπικό Συμβούλιο των Κοντακαιίκων και το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ψ.Ε.Σ. ΑΨΕΣ Πυθαγόρα προσδιόρισαν, την Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018, το χρονοδιάγραμμα της μεγάλης παρέμβασης του Γηπέδου της Κοινότητας.

Ο Διευθυντής των Τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Σάμου ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους ότι το έργο θα δημοπρατηθεί προς τα τέλη Σεπτεμβρίου αρχές Οκτωβρίου και η σύμβαση με τον ανάδοχο θα υπογραφτεί αρχές Δεκεμβρίου. 



Όσο αφορά τις εργασίες οι οποίες θα αντιμετωπίσουν τις βραχοπτώσεις (μετά και από την γεωτεχνική μελέτη η οποία εκπονήθηκε και παραδόθηκε πρόσφατα στην Τ.Υ. και την ολοκλήρωση της στατικής μελέτης η οποία θα παραδοθεί στο τέλος Σεπτεμβρίου) θα χρηματοδοτηθούν από τα απρόβλεπτα του έργου κατά την εγκατάσταση του εργολάβου.

Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου και του Τοπικού Συμβουλίου αναφέρθηκαν στην κομβική χρησιμότητα του γηπέδου που καλύπτει 5 ομάδες και 7 τμήματα και κατένειμαν αρμοδιότητες μεταξύ τους.

Ο Δήμαρχος Σάμου δήλωσε ότι : «Ο Δήμος Σάμου με την ένταξη των αθλητικών εγκαταστάσεων στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα ειδικού σκοπού Βορείου Αιγαίου συνολικού προϋπολογισμού 3.250.000 ευρώ εγγυάται την σωστή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων με ασφάλεια για τους αθλητές αλλά και την δυνατότητα στα σωματεία να υλοποιήσουν το εξωστρεφές κοινωνικό τους έργο».















SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: