- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Νίκος Κατρακάζος: Είμαστε περήφανοι που η Σάμος φιλοξενεί την Εθνική ομάδα βόλεϊ Νεανίδων

Επίσκεψη στο κλειστό γυμναστήριο Βαθέος πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Νίκος Κατρακάζος. Μια πρώτη γνωριμία και ένας σύντομος χαιρετισμός στις αθλήτριες της Εθνικής ομάδας βόλεϊ Νεανίδων, αλλά και στο τεχνικό επιτελείο.
Το κλειστό γυμναστήριο Σάμου, έχει αλλάξει όψη με την τοποθέτηση του ειδικού δαπέδου (taraflex) και το συμμάζεμά του. Την Πέμπτη (28/06) – Παρασκευή (29/06) και Σάββατο (30/06) θα γίνουν οι προκριματικοί αγώνες. Οι άλλες ομάδες εκτός της Ελλάδας, είναι η Σλοβενία, η Σλοβακία και η Ολλανδία. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Οι αγώνες γίνονται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και την υποστήριξη του ΔΟΠΠΟΝΑΣ Σάμου.

Ο κ. Νίκος Κατρακάζος μιλώντας προς την Ελληνική αποστολή είπε: «Είμαι περήφανος που η Ελληνική ομάδα επέλεξε να είναι στη Σάμο για να κάνει την προετοιμασία της και μετέπειτα να δοθούν οι αγώνες. Αυτό μας ικανοποιεί ιδιαίτερα και είναι κάτι που έχει ακουστεί ιδιαίτερα στην τοπική κοινωνία με τον καλύτερο τρόπο. Σας μεταφέρω τον θερμό χαιρετισμό απ’ όλους τους κατοίκους του νησιού, θα σας καμαρώσουμε τις επόμενες ημέρες και ευχόμαστε να είστε νικήτριες σε όλους τους αγώνες. Για την παρουσία του κόσμου να είστε βέβαιο, εφόσον τα μηνύματα που λαμβάνουμε είναι θετικά».

Να υπενθυμίσουμε ότι την Τετάρτη στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί κοινή συνέντευξη τύπου στην Αντιπεριφέρεια Σάμου, όλων των αποστολών που μετέχουν στους προκριματικούς αγώνες.

Αλέξης Κομνηνός 
Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ …
(Πηγή www.samostoday.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: