- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Ο δήμαρχος Σάμου απαντά για τις αθλητικές εγκαταστάσεις

Ο δήμαρχος Σάμου Μιχάλης Αγγελόπουλος  απαντά σε πόστ του Radio Café ,για τα προγραμματισμένα  έργα των αθλητικών εγκαταστάσεων του δήμου Σάμου, όπως αναφέρει θα λυθούν όλα τα προβλήματα των γηπέδων , "ίδωμεν"

Αναλυτικά αναφέρει: 
Το έργο του Δημοτικού Σταδίου Σάμου έχει ενταχθεί με την υπ’αριθ. Απόφασης ένταξης του Υπουργείου Οικονομικών και Ανάπτυξης στο Αναπτυξιακό πρόγραμμα ειδικού σκοπού Βορείου Αιγαίου 2017-2020 μετά την μελέτη και πρόταση που υπέβαλε ο Δήμος Σάμου και ο ΔΟΠΠΟΝΑΣ συνολικού προϋπολογισμού 816.615,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. Ήδη ολοκληρώθηκε το έργο της εγκατάστασης νέων πυλώνων φωτισμού με μελέτη του Δήμου Σάμου και χρηματοδότηση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού προϋπολογισμού 84.000,00 ευρώ. 
Επίσης ο Δήμος Σάμου εκπόνησε μελέτη για το κλειστό γήπεδο Βαθέος συνολικού προϋπολογισμού 476.608,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.
Σημειώνεται ότι όλα τα γήπεδα της Σάμου και συγκεκριμένα τα γήπεδα: Κλειστό Βαθέος, Κλειστό Πυθαγορείου, Κλειστό Καρλοβάσου γήπεδο Μυτιληνιών, γήπεδο Παλαιοκάστρου, γήπεδο Κοντακαιίκων, γήπεδο Καρλοβάσου, γήπεδο Μαραθοκάμπου, έχουν ενταχθεί στο Αναπτυξιακό πρόγραμμα ειδικού σκοπού Βορείου Αιγαίου 2017-2020 μετά από την εκπόνηση των απαραίτητων μελετών του Δήμου Σάμου. Ο συνολικός προϋπολογισμός για τις παρεμβάσεις στα παραπάνω γήπεδα ανέρχεται στο ύψος των 3.250.000 ευρώ.
SamosSport.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: