- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Α.Ο. Πολυκράτης: Basketball Camp


Η διοίκηση του Α.Ο.ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ ανακοινώνει την έναρξη καλοκαιρινού basketball camp στο Κλειστό Γήπεδο Πυθαγορείου από 18/6/2018 έως 13/07/ 2018 για αγόρια και κορίτσια γεννημένα από το 2001 έως το 2012 .
Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται είτε καθημερινά είτε μέρα παρά μέρα (ανάλογα με το τμήμα) από Δευτέρα έως Παρασκευή υπό την επίβλεψη του προπονητή κου ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ ΚΩΝ/ΝΟΥ ο οποίος είναι επαγγελματίας προπονητής, κάτοχος διπλώματος Α΄κατηγορίας και έχει εργαστεί ως πρώτος προπονητής σε ομάδες ανδρών Α2 κατηγορίας, Β΄και Γ΄Εθνικής όπως Α.Σ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ , Α.Σ. ΑΙΓΑΛΕΩ , Α.Ο.ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ και σε ομάδες Α1 γυναικών όπως ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ, ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ.

Επίσης έχει διατελέσει υπεύθυνος αναπτυξιακών προγραμμάτων στις ομάδες του ΑΙΓΑΛΕΩ και του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΑΤΡΑΣ έχοντας συνεργαστεί με διεθνείς παίκτες των μικρών εθνικών ομάδων και έχοντας αναδείξει τον ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΊ΄ΚΟΥ και τον ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗ της ΑΕΚ. Σημαντικός σταθμός στην ως τώρα καριέρα του ήταν στην ομάδα του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ως βοηθός του κου ΜΑΝΟΥ ΜΑΝΟΥΣΕΛΗ με συνεχείς ανόδους από την Γ΄Εθνική στην Α1 ανδρών.

ΩΡΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ: 08:30 έως 12:00 για το πρωινό πρόγραμμα και 19:00 έως 21:00 για το βραδινό πρόγραμμα.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: για τα τμήματα των μικρών που θα προπονούνται μέρα παρά μέρα 30 ευρώ ( το δεύτερο παιδί έκπτωση 50% )

και για τα τμήματα των μεγάλων που θα προπονούνται καθημερινά (ίσως και διπλές προπονήσεις) 50 ευρώ ( το δεύτερο παιδί έκπτωση 50% )

(καταβάλλονται εφάπαξ με την κατάθεση της δήλωσης συμμετοχής και

όλοι οι συμμετέχοντες μπαίνουν αυτομάτως σε κλήρωση για μια δωροεπιταγή 200 ευρώ που προσφέρει το κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και δωρεάν εισιτήρια για δύο άτομα στην Τουρκία που προσφέρει η εταιρία SAMOS YACHT SERVICES - σε περίπτωση αναβολής του camp τα χρήματα θα επιστραφούν )

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : ΕΩΣ ΚΑΙ 17/06/2018

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : ΤΣΙΤΣΙΝΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΗΛ. 694-2020583



ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ο/Η κάτωθι υπογεγραμμένος/η ……………………………………………...................................... ……………………………………………… κηδεμόνας του/της …..……………………………………………… …………………………..……………δηλώνω ότι επιτρέπω στο παιδί μου να παρακολουθήσει τα μαθήματα basketball στο καλοκαιρινό camp του Α.Ο.ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ που θα πραγματοποιηθεί στο Κ.Γ.Πυθαγορείου από 18/06/2018 έως 13/07/2018.

Έτος γέννησης αθλητή :

Επιθυμητή ζώνη : Πρωινή - Βραδινή (σβήνετε αυτή που δεν επιθυμείτε)

Τηλ. επικοινωνίας :
Ημερομηνία Ο/Η Δηλών/ούσα

SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: