- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

AE Καρλόβασι: Ξεπερνάμε τα προβλήματα και κοιτάμε μπροστά

Αναλογιζόμενοι ότι, το ποδοσφαιρικό μας τμήμα (Άνδρες - Υποδομές) για έναν ολόκληρο χρόνο προετοιμαζόταν-γυμναζόταν σε μη κατάλληλο χώρο κι έδωσε 40 αγώνες μακριά από την έδρα του, η αγωνιστική περίοδος που μόλις έληξε, μπορεί να χαρακτηριστεί πετυχημένη.
Αν λάβουμε δε υπόψη ότι εξασφαλίσαμε και πάλι τη συμμετοχή των Ακαδημιών μας στα Προγράμματα της ΟΠΑΠ ΑΕ και το γεγονός ότι, αυτές διευρύνθηκαν κι εξοπλίστηκαν, η επιτυχία μεγαλώνει και μας δίνει τη σιγουριά, πως η ερχόμενη αγωνιστική περίοδος θα είναι καλύτερη και πιο αποδοτική.

Θεωρούμε λοιπόν υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε:
*Τον προπονητή Ανδρών-Υποδομών Ανδρέα Κατσιάνη, ο οποίος παρά τα εξωγενή και συνεχή προβλήματα κατάφερε να κρατήσει μέχρι το τέλος της περιόδου τις Ομάδες του ανταγωνιστικές και ακμαίες, δικαιώνοντας τις προσδοκίες κι ενισχύοντας την πρόθεσή μας για ανανέωση της εμπιστοσύνης μας προς το πρόσωπό και τις ικανότητές του.

*Τον προπονητή των Ακαδημιών Δημήτρη Γκαϊδατζόπουλο για την εργατικότητα και τη συνέπεια που επέδειξε και για τα αποτελέσματα που, παρά τα προβλήματα, έφερε, δίνοντάς μας την ευχαρίστηση ανανέωσης της συνεργασίας.

*Όλους τους ποδοσφαιριστές μας, μεγάλους και μικρούς, για τις προσπάθειες που κατέβαλαν στους ξένους για τους ίδιους αγωνιστικούς χώρους και την υπομονή που επέδειξαν μετακινούμενοι εδώ κι εκεί και προπονούμενοι σε ακατάλληλο γήπεδο.

*Τους γονείς των παιδιών των Ακαδημιών, για την εμπιστοσύνη και τη συνδρομή τους προς το Σωματείο και βέβαια την παρατεταμένη ανοχή, συμπαράσταση και κατανόησή τους στο γηπεδικό μας πρόβλημα.

*Τα Μέλη ,που με τη μηνιαία συνδρομή και τη συμπαράστασή τους βοήθησαν να αντιμετωπιστούν και να ξεπεραστούν κάποια από τα πλείστα όσα προβλήματα προέκυψαν κατά τη διάρκεια της τελευταίας αποφράδας χρονιάς.

*Τους χορηγούς μας κ.κ. Ευσταθίου κ., Αγαδάκη Ν.Κ. ,Αγαδάκη Γ., Καραγιάννη Κ. και Π., Βακεντή Μ., Σεβαστό Ν., Καραμιχάλη Γ., Σπυρίδωνος Μ.,Αναγνώστου Γ και Δ (ΑΒ-Μάρκετ) για τον εξοπλισμό κι ένδυση που γενναιόδωρα μας εξασφάλισαν και την κάθε είδους βοήθεια που συνεχίζουν ευγενικά να μας προσφέρουν.

Κοιτάζοντας τώρα μπροστά, σκοπεύουμε:
*Να συνεχίσουμε στελεχικά, όπως ακριβώς τελειώσαμε την αγωνιστική περίοδο, με κάποιες διοικητικές παρεμβάσεις στα οργανωτικά.

*Να ενισχύσουμε και εμπλουτίσουμε το έμψυχο υλικό των Ομάδων μας με ό,τι καλύτερο υπάρχει στο νησί.

*Να διευρύνουμε και άλλο τις Ακαδημίες μας.

*Να εξοπλίσουμε καλύτερα, με τη βοήθεια των χορηγών μας, όλα τα ποδοσφαιρικά τμήματα.

*Να εξασφαλίσουμε περισσότερους χρηματικούς πόρους, για να αντιμετωπίσουμε χρέη και οφειλές προηγούμενων περιόδων.

*Να αγωνιστούμε σθεναρά, ώστε να μην χρειαστεί να ξεσπιτωθούμε ξανά και να διεκδικήσουμε το δικαίωμα έδρας με κάθε νόμιμο μέσο και δυνατό τρόπο.

*Να διεκδικήσουμε Πρωταθλήματα και Κύπελλο και το μετάλλιο Ήθους μέσα κι έξω από τα γήπεδα.

*Να πρωταγωνιστήσουμε στα κοινωνικά δρώμενα της πόλης.

*Να προάγουμε σε κάθε ευκαιρία και με κάθε τρόπο τον Πολιτισμό.
Από την κοινωνία του Καρλοβάσου ζητάμε τα ελάχιστα. Να στηρίζει τις κατά καιρούς εκ- δηλώσεις που διοργανώνουμε και να έρχεται στο γήπεδο να καμαρώνει τα παιδιά της.
Ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι σε όλους!
Το ΔΣ

SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: