- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Σάββατο 19 Μαΐου 2018

Πρωταθλήτρια υποδομών (πρώην παιδικό) η ΑΕ Βαθ. Πανσ/κού (Βίντεο Φωτο)

Παρά το ακατάλληλο της ώρας, 11:30 το πρωί και με την θερμοκρασία στους 30° βαθμούς,  παρόλα αυτά έγινε καλό παιγνίδι από τις δυο ομάδες, με την ΑΕ Βαθ. Πανσ/κού να επικρατεί του ΑΟ Σάμου με 2-1 και να στέφεται πρωταθλήτρια για το 2017-2018.

Πριν την έναρξη του αγώνα, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για την απώλεια του προέδρου συνδέσμου διαιτητών Σάμου  Γιώργου Αράπου. 

Ο ΑΟ Σάμου προηγήθηκε στο 25΄ με γκολ του Χαλβατζή, το 1-1 έκανε ο Λαδάς στο 50’ με πλασέ , το γκολ που έκρινε τον τίτλο του πρωταθλητή πέτυχε ο Πρένι στο 78’ με απ’ευθείας εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή.

Τις απονομές στις δύο ομάδες πραγματοποίησαν οι δύο αρχηγοί Κατζιώτης στην ομάδα του ΑΟ Σάμου και Γεωργαντζιάς στην ΑΕ Βαθ. Πανσ/κού , το κύπελλο το έδωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου και αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Νίκος Βακάλης ενώ τα μετάλλια στους
διαιτητές έδωσε ο γενικός γραμματέας της ΕΠΣ Σάμου κ. Αντώνης Λειβαδάρας.

Διαιτητές: Κατόπης – Σφέτσιας – Λέκκας.

ΑΟ Σάμου: Ελευθερόγλου, Χατζηανδρέου, Μιχαηλίδης, Βουδιώτης, Ράπτης, Σεχάϊ Κ., Βαλής, Μιχαηλίδης, Καραμηνάς, Γεωργαντζιάς, Χαλβατζής, (Μανάϊ, Σεχάϊ Δ., Φερφέλης, Μαλλές, Καρβέλης, Ασφής, Παπαθεοδώρου)

ΑΕ Βαθ. Πανσ/κού: Ρόδης, Πετσούλας, Κουλουκτσής, Σουλάϊ, Κουμπούλης, Ζήσης, Αλμέτα Τ., Σεχάϊ Π. Αλμέτα Τ., Κατζιώτης Α. Πρένι. (Κατζιώτης Ε., Λαδάς, Σταματόπουλος, Ιωαννίδης, Γιολδάσης, Κρικώνης, Πρίφτι)

Τα γκολ 

Δηλώσεις 
Νίκος Οικονόμου 
SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: