- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Α.Ο. Μεσαριάς: Ευχαριστήριο στο Δήμο Ικαρίας

Ο Αθλητικός ‘Όμιλος Μεσαριάς (ΑΟΜ) αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του στο Δήμο Ικαρίας για την ολοκλήρωση του γηπέδου Ευδήλου.
Γνωρίζουμε ότι ο Δήμος κατέβαλλε πολύ μεγάλη προσπάθεια για να διεκδικήσει την ένταξη του γηπέδου στο πράσινο ταμείο, να καταφέρει να εγκριθεί και να παραδοθεί τελικά ένα γήπεδο με άριστες προδιαγραφές!

Ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο που όχι μόνο είναι ένα στολίδι για τον τόπο μας αλλά και η πραγματοποίηση ενός ονείρου για όλους εμάς που αγαπάμε το ποδόσφαιρο.
Δεν θα μπορούσαμε παρά να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για ένα έργο πνοής για όλους μας που η συνεισφορά του στον αθλητισμό και άρα στον πολιτισμό θα είναι ανεκτίμητη.
Μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι και τα άλλα δύο γήπεδα του νησιού ακολουθούν τον ίδιο δρόμο κάτι που θα βάλει νέες βάσεις στην εξέλιξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Τέτοιες δράσεις αποδεικνύουν ότι ο Δήμος είναι αρωγός του αθλητισμού και της προσπάθειας των αθλητικών συλλόγων να παραμείνουν ενεργοί, να παραμείνουν όρθιοι κάτω από αντίξοες συνθήκες καθώς η πολιτεία απέχει από την στήριξη των ερασιτεχνικών σωματείων αθλητισμού.
Εμείς υποσχόμαστε ότι το νέο μας γήπεδο, το νέο μας σπίτι, θα αποτελέσει εφαλτήριο για επιπλέον προσπάθεια να φέρουμε τα νέα παιδιά στο γήπεδο και να μεταδώσουμε τις αξίες του αθλητισμού εντός και εκτός γηπέδου.
Με εκτίμηση
το Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου Μεσαριάς

SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: