- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Πρόεδρος ΕΟΚ κ. Βασιλακόπουλος: το ΑΣΕΑΔ είναι πολιτικό όργανο , οι αποφάσεις πολλές φορές παίρνονται με πολιτικές παρεμβάσεις (Βίντεο)

Το SamosSport.gr με την ευκαιρία της επίσκεψης στη Σάμο του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ. Γιώργου Βασιλακόπουλου και του γενικού γραμματέα της ομοσπονδίας κ. Παναγιώτη Τσαγκρώνη , έθεσε την ερώτηση τι γίνεται με την δικαίωση του ΑΟ Πολυκράτη από το ΑΣΕΑΔ στον αγώνα με τον Μίλωνα , που η λανθασμένη απόφαση της ομοσπονδίας τον υποβίβασε στο τοπικό πρωτάθλημα , στερώντας του τη παραμονή στην γ΄ εθνική κατηγορία.

κ. Παναγιώτης Τσαγκρώνης
«Όταν έρχεται το ΑΣΕΑΔ, για το οποίο υπάρχουν πάρα πολλά παράπονα, και αποφασίζει μετά από δύο τρία χρόνια τι να πράξει η Ομοσπονδία; Να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω; Δεν γίνεται. Το θέμα είναι μετά από δύο χρόνια τι να κάνουμε. Δεν γίνεται, επαναλαμβάνω, να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω δυστυχώς. Είναι αυτά που παρουσιάζει κατά καιρούς το ΑΣΕΑΔ για το οποίο έχει κάνει τόσες παρεμβάσεις για την λήξη αυτού του θέματος.»

κ. Γιώργος Βασιλακόπουλος
«Το ΑΣΕΑΔ είναι ένα όργανο. Δεν χρειάζεται. Τα προβλήματα πρέπει να λύνονται σε πρώτο και δεύτερο βαθμό μέσα στον ίδιο χώρο, στα πλαίσια της αυτονομίας και του αυτοπροσδιορισμού. Τι θα πει ΑΣΕΑΔ; είναι πολιτικό όργανο και γνωρίζετε πολλές φορές ότι με πολιτικές παρεμβάσεις παίρνονται οι αποφάσεις. Μην κοιμόμαστε.»

( Νίκος Οικονόμου )

Δεν υπάρχουν σχόλια: