- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Τα πέτρινα χρόνια του Σαμιακού μπάσκετ


Τα τελευταία χρόνια το Σαμιακό μπάσκετ έχει πάρει την κατιούσα. Και αυτό μπορεί να εκφραστεί με τις παρουσίες - απουσίες των ομάδων μας εκτός << συνόρων >> αλλά και την προσέλευση φιλάθλων στα γήπεδα. Βέβαια τελευταία η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη. Τι να πρωτοθυμούμε .
Το ότι η ΤΕ ΕΟΚ Σάμου με την συγκατάθεση της ΕΟΚ δεν επέτρεψε στο SamosSport.gr να καλύψει το διεθνές τουρνουά φιλίας κορασίδων; Την μη τήρηση του προγράμματος σε όλα τα πρωταθλήματα ; Την έλλειψη ενημέρωσης για την διεξαγωγή των αγώνων ( άλλοι αγώνες ορίζονταν , άλλοι πήγαιναν βάση προγράμματος , άλλοι μέσω μηνυμάτων, μη ενημέρωση της βαθμολογίας των πρωταθλημάτων ); Παιγνίδια που ενώ είχαν κλείσει τα φύλλα αγώνος με μηδενισμούς να ξανά ορίζονται ; Ποινές σε αθλητές και ομάδες που δεν ανακοινώνονταν πουθενά; Ομάδες που ενώ πριν 4-5 χρόνια αγωνίζονταν σε εθνικές κατηγορίες ( Πολυκράτης Γ΄ εθνική ) να μην μπορούν πια να συμμετάσχουν σε αντρικό πρωτάθλημα; Και το κερασάκι στη τούρτα ήρθε σήμερα. Σημαδιακή ημέρα επετείου της δικτατορίας στην Ελλάδα. Από ανακοίνωση της ομάδας του Αθλέων για το τουρνουά παμπαίδων ( μιλάμε για αναπτυξιακά πρωταθλήματα ) ενώ μέσα στο γήπεδο κέρδισε με σκορ 43-46 το παιχνίδι κατακυρώθηκε υπέρ της ομάδας του Καρλοβάσου λόγο συμμετοχής 4 πανγκορασίδων , μόνο και μόνο για την τήρηση του κανονισμού που θέλει την συμμετοχή των ομάδων με τουλάχιστον 10 παίκτες. Υπάρχει και σχετική ανακοίνωση.  Κύριοι έχετε αναρωτηθεί τελικά ποιος είναι ο ηθικός αυτουργός αυτής της τραγελαφικής κατάστασης που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στο νόμο μας , σε ένα άθλημα που συνεχώς αναπτύσσεται στα υπόλοιπα μέρη της Ελλάδας.
http://samossport.blogspot.gr
Ανακοίνωση Αθλέων 

Δεν υπάρχουν σχόλια: