- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018

Πρωταθλήτρια ομάδα στο Final 4 μπάσκετ Κορασίδων ο Διαγόρας. Παράπονα για τις απονομές μεταλλίων και κυπέλλου

Πρωταθλήτρια ομάδα στο Final 4 μπάσκετ Κορασίδων ο Διαγόρας. Παράπονα για τις απονομές μεταλλίων και κυπέλλουΣτο Final 4 του πρωταθλήματος μπάσκετ κορασίδων που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Κηρύκου την Πέμπτη 08 και Παρασκευή 09 Μαρτίου 2018, η ομάδα του Διαγόρα στέφθηκε πρωταθλήτρια αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018.
Στους δύο ημιτελικούς τα’ αποτελέσματα ήταν τα εξής:
ΑΣ Διαγόρας – ΑΕΣΣ Αθλέων: 53 – 42
ΠΜΑΣ Κούρος – ΑΣ Ηρακλής: 26 – 22

00Final4Korasidon03
Μικρός Τελικός
ΑΣ Ηρακλής – ΑΕΣΣ Αθλέων: 35 – 40
Μεγάλος Τελικός
ΑΣ Διαγόρας – ΠΜΑΣ Κούρος: 52 – 38
Η ομάδα του ΑΣ Διαγόρα θα εκπροσωπήσει το Νομό Σάμου στους προκριματικούς του πανελληνίου πρωταθλήματος κορασίδων.
Τελική κατάταξη:
1. ΑΣ Διαγόρας
2. ΠΜΑΣ Κούρος
3. ΑΕΣΣ Αθλέων
4. ΑΣ Ηρακλής

00Final4Korasidon02
Τον αγώνα παρακολούθησαν και αρκετοί θεατές, άλλωστε τελικές φάσεις πρωταθλημάτων δεν γίνονται συχνά στο κλειστό γυμναστήριο Αγίου Κηρύκου και ήταν μια γιορτή για την πόλη της Ικαρίας, αλλά γενικά και για το νησί.
Πλην όμως υπήρξαν και αρκετά παράπονα για την πλήρη απουσία της ΤΕ ΕΟΚ Σάμου (μέλους ή μελών της), ώστε να κάνει/νουν τις συγκεκριμένες απονομές στις ομάδες που κατέκτησαν τις τρείς πρώτες θέσεις. Την τελευταία στιγμή επιστρατεύθηκαν γονείς αθλητριών, πρόεδροι, προπονητές και μέλη ομάδων που έλαβαν μέρος στο Final 4. Σύμφωνα με τα όσα μας αναφέρθηκαν υπήρξε επίπονη προσπάθεια ώστε να βρεθούν ακόμα και άτομα για να στελεχώσουν τη Γραμματεία και στους 4 αγώνες.

00Final4Korasidon04
Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία που μας στάλθηκε από την Ικαρία, αναφέροντας τα εξής:
«Αυτό το χαρτί υπήρχε σε μαγαζί στις Ράχες. Πώς να μην είσαι υπερήφανος γι αυτούς τους ανθρώπους που είναι 1.30 ώρα μακριά από το γήπεδο. Τόσο όμως νιώθω ντροπή για την εδώ τοπική επιτροπή που ούτε ένας δεν μπόρεσε να έρθει να δώσει τα μετάλλια στις 3 ομάδες. Τελικά τα έδωσαν προς τιμή τους προπονητές και παράγοντες των ομάδων. Και για όσους δεν ασχολούνται ο Διαγόρας που βγήκε πρώτος θα μας εκπροσωπήσει εκτός νομού. Τα συμπεράσματα δικά σας. Από μένα ντροπή, θέλετε και ψήφους».
Η ταμπέλα έξω από το κατάστημα στις Ράχες Ικαρίας έγραφε «Πέμπτη και Παρασκευή θα είμαστε κλειστά λόγω αγώνων του μπάσκετ κορασίδων Διαγόρα».
Και φυσικά ποιος θα πει κάτι σε όλους αυτούς που ασχολούνται με το μπάσκετ στις Ράχες Ικαρίας; Που κάνουν μια διαδρομή τρείς ώρες (μπρός πίσω) από δύο έως και τρείς φορές την εβδομάδα, για προπόνηση ή αγώνα;

00DiamartyriaRaxes
http://www.samostoday.gr/athlitika-nea/item/2811-protathlitria-omada-sto-final-4-basket-korasidon-o-diagoras-parapona-gia-tis-aponomes-metallion-kai-kypellou.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: