- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Μπάσκετ: ΑΕΣΣ Αθλέων Ευχαριστήριο

Στις 04-03-2018 έλαβε τέλος η σεζόν 2017-2018 για το παιδικό τμήμα της ομάδος μας.
Μια σεζόν που στόχος ήταν η παρουσία μας στο final four , ο οποίος επιτεύχθηκε με το παραπάνω λόγο της παρουσίας μας στον μεγάλο τελικό . 

Εκεί τα παιδιά μας παρόλο τους τραυματισμούς τριών βασικών παικτών μας στον ημιτελικό προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο, με ένα πολύ δυνατό ρόστερ , την Αναγέννηση Σάμου . Και αυτό αντικατοπτρίζεται με το ότι πήρε το πρωτάθλημα αήττητη . 

Η ομάδα μας , τον τρίτο χρόνο από την ίδρυση της, στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος διεκδίκησε την είσοδο της στο final four και κατάφερε να τερματίσει δεύτερη πίσω από την πρωταθλήτρια Αναγέννηση αφήνοντας εκτός ιστορικές ομάδες του Σαμιακού μπάσκετ ( Πολυκράτη – Καρλόβασι – Κούρο ).

Στον ημιτελικό κερδίζοντας 56-53 , μια ακόμη μεγάλη ομάδα με ιστορία τον Ίκαρο, μετά από ένα πραγματικό ντέρμπυ με συνεχής εναλλαγές του σκορ κερδίσαμε την είσοδο μας στον μεγάλο τελικό .

Εκεί δυστυχώς οι τραυματισμοί αλλά και η δυναμικότητα του αντιπάλου που από την αρχή του αγώνα επέβαλε τον ρυθμό του δεν μας επέτρεψαν να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω γνωρίζοντας την ήττα με 35-71.

Δεύτερη θέση και ασημένιο μετάλλιο .

Πολλά μπράβο αξίζουν στους πρωταγωνιστές, τα παιδιά μας , που σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα (2,5χρόνια) κατάφεραν μέσα από την δουλεία τους να διεκδικούν πρωτάθλημα .

Συγχαρητήρια στην τοπική επιτροπή αλλά και τους διαιτητές Σάμου για την άρτια οργάνωση και διοργάνωση του ειδικού τουρνουά final four .

Να ευχαριστήσουμε τους προπονητές ( Φαλιέρας , Τριπόδης , Τσαλουκίδου ,Τζουραμάνης ) που με την δουλειά τους αλλά κυρίως με την υπομονή και επιμονή τους οδήγησαν την ομάδα στον τελικό .

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους και γονείς της ομάδας μας που ήταν είναι και θα είναι πάντα κοντά σε αυτά τα παιδιά .

Επίσης να ευχαριστήσουμε και τον χορηγό του τμήματος παίδων μας επιχειρηματία κ. Κοντορούδα και το Γύρο-Γύρο όλοι από το Καρλόβασι Σάμου για την οικονομική του στήριξη καθώς μας παρείχε τις ¨γουρλίδικες ¨ μας εμφανίσεις.

Τέλος να ευχαριστήσουμε όλες τις ομάδες ( Αναγέννηση – Καρλόβασι – Πολυκράτης – Κούρος – Ίκαρος – Ηρακλής – Διαγόρας ) που συμμετείχαν φέτος στο πρωτάθλημα παίδων , δείχνοντας μας πόσο πολύ έχει ‘’ανέβει ‘‘τα τελευταία χρόνια .

Να ευχηθούμε στην Αναγέννηση καλή επιτυχία στους αγώνες της επόμενης φάσης του πανελληνίου και να εκπροσωπήσει επάξια τον Νομό μας όπως του αρμόζει .
Το Δ.Σ του ΑΕΣΣ Αθλέων

https://samossport.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: