- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Δεν άφησαν την ομάδα του Πυθαγόρα να προπονηθεί στο στάδιο Καρλοβάσου

(Της Δημοσιογράφου Σταματίας Ράπτη )
Αύριο Σάββατο 24-03-2018 έχει προγραμματιστεί ένας τελικός κυπέλλου ποδοσφαίρου στο στάδιο Καρλοβάσου και μη με ρωτήσετε πολλά πράγματα γιατί από το εν λόγω άθλημα δεν έχω ιδέα. Το μόνο που γνωρίζω είναι κάποια γεγονότα που θα μοιραστώ μαζί σας.

Σε αυτόν τον αγώνα θα συμμετάσχει η ομάδα του ΑΨΕΣ Πυθαγόρα Κοντακείκων φορείς της οποίας επικοινώνησαν πριν λίγες μέρες με τους καθ΄ύλη αρμόδιους του ΔΟΠΟΝΑΣ θέτοντας τους ένα μικρό αίτημα. Να πάνε κατά την διάρκεια της χτεσινής μέρας οι ποδοσφαιριστές της ομάδας και να κάνουν μια μικρή προπόνηση δίχως να προξενήσουν την παραμικρή ζημιά στον χλοοτάπητα. Οι υπεύθυνοι τους έδωσαν την άδεια, όμως δυστυχώς η κατάσταση μέσα σε ένα διήμερο άλλαξε. Ο υπεύθυνος του γηπέδου επικοινώνησε με παράγοντες της ομάδας παρακαλώντας τους να μην κατέβουν στο γήπεδο γιατί θα δημιουργηθούν προβλήματα. Όπως είναι φυσικό οι άνθρωποι του απάντησαν ότι επιθυμούμε να μας το πουν οι υπεύθυνοι με τους οποίους και επικοινωνήσαμε και όχι εσύ. Μετά από πολλές συζητήσεις ο υπεύθυνος τους ανέφερε ότι σε περίπτωση που κατέβει η ομάδα θα κλειδωθεί το γήπεδο. Οι παράγοντες του απάντησαν ότι εμείς θα βρούμε τρόπο να εισέλθουμε και ελάτε να μας σταματήσετε. Τότε τους απάντησε θα παρέμβει η αστυνομία. Η αστυνομία σε ένα γήπεδο που πληρώθηκε από τα λεφτά του κόσμου και δεν είναι τσιφλίκι κανενός. Τώρα βέβαια μπορεί κάποιοι να ισχυριστούν ότι θα ήταν άδικο για την άλλη ομάδα. Όμως και αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία ,καθώς οι υπεύθυνοι και όχι δια εκπροσώπων θα έπρεπε να επικοινωνήσουν με τους παράγοντες της ομάδας και να τους εξηγήσουν τους λόγους άρνησης τους. Τελικά ομάδα δεν κατέβηκε λόγω των καιρικών συνθηκών, αλλά είμαι περίεργη για το τι θα συνέβαινε αν έρχονταν τα παιδιά.
http://samossport.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: