- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Κυπελλούχος 2017-2018: ΑΕ Βαθ. Πανσ/κού

Με τη λήξη του Κυπέλλου της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, η ΑΕ Βαθύλλου Πανσαμιακού αναδείχθηκε κυπελλούχος ομάδα αριθμώντας πέντε (5) χρόνια από την τελευταία κατάκτηση του προαναφερθέντος τίτλου. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε (24/03/2018) ανάμεσα στους ΑΨΕΣ  Πυθαγόρας και ΑΕ Βαθ. Πανσ/κού με την τελευταία ομάδα να επικρατεί με 1-3 εκτός της έδρας της.


Σε αποκλειστική συνέντευξη στο SamosSport.gr, παίκτες της ΑΕ Βαθ. Πανσ/κού μιλούν για την πορεία της ομάδας τους και το κρίσιμο παιχνίδι του τελικού Κυπέλλου.


Παναγιώτης Γιαννούλης, επιθετικός της ομάδας


Πώς είδες αγωνιστικά την ομάδα σου την φετινή περίοδο 2017-2018;

«Τι να πρωτοπώ γι’ αυτή την ομάδα! Πραγματική οικογένεια. Κάνουμε  μια πολύ καλή χρονιά με τον έναν από τους δύο στόχους μας να επετεύχθη! Δουλεύουμε πολύ, υπάρχει καλό κλίμα, διάθεση κι αυτό βγαίνει και μέσα στο γήπεδο!»

Προβλήματα αντιμετωπίσατε; Αν ναι ποια;

«Προβλήματα μπορώ να πω ότι δεν έχουμε αντιμετωπίσει προς το παρόν. Είμαστε μια υγιής ομάδα!»


Στον τελικό Κυπέλλου έβαλες δυο από τα τρία γκολ . Θα εστιάσω στο πρώτο γκολ με το οποίο ουσιαστικά έδωσες ελπίδα νίκης στην ομάδα σου! Ποια τα συναισθήματα σου εκείνη την χρονική στιγμή και μετά με τους συμπαίκτες σου να τρέχουν προς το μέρος σου;

«Σίγουρα όταν βάζεις γκολ σε έναν τελικό είναι μεγάλη η χαρά και η ψυχολογία φτάνει στα ύψη! Πόσο μάλλον όταν σκοράρεις δύο φορές! Αλλά δεν θα σταθώ τόσο στα γκολ. Το μυστικό ήταν το πάθος και η ψυχή που βγάλαμε μέσα στο γήπεδο και πόσο το θέλαμε!»

Κάθε αγώνας και μια αφιέρωση! Εσύ με την σειρά σου πού αφιερώνεις αυτή τη νίκη;

«Τη νίκη αυτή την αφιερώνω κυρίως στον γενικό αρχηγό της ομάδας, κος Γιάννης Φτενογιάννης, ο οποίος με έφερε το καλοκαίρι σε αυτή την παρέα! Και εννοείται σε όλη την ομάδα και στον προπονητή μου που με εμπιστεύεται!»

Νίκος Κοκκινάκης, δεξιός επιθετικός της ομάδας.

Πώς είδες αγωνιστικά την ομάδα σου την φετινή περίοδο 2017-2018;

«Φέτος, πραγματικά, είμαστε ακριβώς ομάδα! Τα προηγούμενα χρόνια δεν ήμασταν τόσο δεμένοι και γι’ αυτό έχουμε επιτυχίες. Αυτό οφείλεται καθαρά στον προπονητή μας, κος Βούρος, τον γενικό αρχηγό, κος Φτενογιάννης και την τεχνική ομάδα

Προβλήματα αντιμετωπίσατε; Αν ναι ποια;

« Κανένα απολύτως πρόβλημα. Όλα λειτουργούν σωστά και αυτό φαίνεται φέτος… είμαστε όλοι μια γροθιά


Πώς βλέπεις το μέλλον της ΑΕ Βαθ. Πανσ/κού έχοντας πλέον τον τίτλο της κυπελλούχου ομάδας;

«Από τον Αύγουστο χτίστηκε μια πολύ καλή ομάδα σε όλα τα επίπεδα, από προπονητές, ποδοσφαιριστές και διοικητικά! Κατακτήσαμε δίκαια τον πρώτο (1ο) τίτλο της χρονιάς και απομένει να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα το οποίο είναι στο χέρι μας.»

Κάθε αγώνας και μια αφιέρωση! Εσύ με την σειρά σου πού αφιερώνεις αυτή τη νίκη;

«Αυτή η νίκη αφιερώνεται στην ομάδα γιατί ήταν αρκετά χρόνια χωρίς τίτλο.»

Ευχαριστούμε πολύ!

(Για το SamosSport.gr
Ελευθερία-Ραφαέλλα Γερολύμου
Φοιτήτρια Δημοσιογραφίας και   ΜΜΕ)




Δεν υπάρχουν σχόλια: