- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Βόλεϊ ΑΟ Πολυκράτης : Ερωτήματα & προβληματισμοί


Θέμα : Ερωτήματα & προβληματισμοί για τα πρωταθλήματα της τρέχουσας  αγωνιστικής περιόδου.
Κύρια πρόεδρε αν και βρισκόμαστε δύο αγωνιστικές πριν το τέλος των πρωταθλημάτων Κορασίδων & Γυναικών, ενώ έχει τελειώσει το Νεανίδων και λίγο πριν ξεκινήσει το Παγκορασίδων στο νομό μας, θα πρέπει να σας επισημάνουμε κάποιους προβληματισμούς και ερωτήματα μας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.
Γιατί από την αρχή των πρωταθλημάτων και μέχρι σήμερα τα σωματεία και το φίλαθλο κοινό δεν έχουν καμία μα καμία ενημέρωση όσον αφορά τα αποτελέσματα των αγώνων που γίνονται κάθε εβδομάδα και την βαθμολογία των διαφόρων πρωταθλημάτων; Ενώ σχεδόν κάθε Πέμπτη ή Παρασκευή ενημερώνετε με mail τα σωματεία και τα διάφορα αθλητικά sait με το πρόγραμμα των αγώνων, απεναντίας δεν ενημερώνετε για 
ποιους  αγώνες και για ποιους  λόγο δεν έγιναν, καθώς επίσης και τα αποτελέσματα των αγώνων που έγιναν με τα ακριβή σκορ και την βαθμολογία.

Όσον αφορά το F4 των Νεανίδων παρότι έγιναν κάποιες εντυπωσιακές αναμετρήσεις στο κλειστό Βαθέος, το Σαββατοκύριακο 20 & 21/1/2018, το προεδρείο σας έλαμψε δια της απουσίας του !!!!!!


Σε δύο εβδομάδες τα πρωταθλήματα Κορασίδων και Γυναικών τελειώνουν (κανονική περίοδος) και θα πρέπει να ξεκινήσουν τα play off όπου για άλλη μια χρονιά δεν γνωρίζουμε μέχρι αυτήν την στιγμή, πότε και πως θα γίνουν. Επίσης κάποιοι αγώνες της κανονικής περιόδου δεν έχουν γίνει λόγω αναβολών, αυτοί πότε θα γίνουν ;;; Μάλιστα δύο αγώνες τους οποίους οφείλει να δώσει η ομάδας σας, κα πρόεδρε, στην Ικαρία που ήταν προγραμματισμένοι για τον Νοέμβριο 2017 ακόμα δεν έγιναν, τι περιμένετε να τελειώσουν τα πρωταθλήματα και μετά αν γίνουν; Το ίδιο ακριβώς να σας θυμίσω έγινε και πέρσι, να υποθέσουμε συμπτωματικά !!!


Εμείς από την πλευρά μας ως σύλλογος όλα αυτά τα χρόνια είμαστε πάντα συνεπείς στις υποχρεώσεις μας όπως αυτές ορίζονται από τις εκάστοτε προκηρύξεις και τον Κ.Δ.Π. της Ε.Ο.ΠΕ. αλλά θα θέλαμε και από την πλευρά σας κάτι ανάλογο ώστε να διαφυλάξουμε το κύρος και την αξιοπιστία των πρωταθλημάτων.


Επειδή και στο παρελθόν σας έχουμε στείλει ανάλογες επιστολές με τους προβληματισμούς μας και τα ερωτήματα μας που όμως σχεδόν ποτέ δεν έχουμε πάρει ανάλογη γραπτή απάντηση θα θέλαμε αυτή την φορά να μας απαντήσετε !


Να σας θυμίσουμε άλλωστε κα πρόεδρε πως όλοι όσοι συμμετέχουμε σε αυτό το άθλημα από οποιαδήποτε θέση, έχουμε υποχρέωση να το αναπτύξουμε, να το αναβαθμίσουμε, και να το διαφημίσουμε.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΟΦΙΑΝΟΣ ΠΕΤΡΟΣ              ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

http://samossport.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: