- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Αγώνας Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης των ποδοσφαιριστών της Σάμου. Φίλοι Ηλ.Αναγνώστου vs Φίλοι Μ.Τζερέτα

Ενισχύουμε και στηρίζουμε το εθελοντικό κοινωνικό φαρμακείο Σάμου «Ευαγγέλια Καραγεωργίου».
Η θεώρηση που έχουμε ,για τον παρεμβατικό κοινωνικό ρόλο του ποδοσφαίρου ,μας οδήγησε στην απόφαση στήριξης του Εθελοντικού Κοινωνικού Φαρμακείου Σάμου.Προχωράμε ,με τις μικρές μας δυνάμεις ,στη διοργάνωση του Αγώνα Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης των ποδοσφαιριστών της Σάμου ,την Τρίτη 26/12/17 στις 15.00.

στο Δημοτικό Γήπεδο της Χώρας. Η Αλληλεγγύη για όλους είναι ίσως το μοναδικό μας όπλο,απέναντι στη καπιταλιστική βαρβαρότητα που διογκώνει τις κοινωνικές ανισότητες ,εντείνει τα καθημερινά αδιέξοδα ,μέσα από την άσκηση ακραίων μνημονιακών πολιτικών που σημασία έχουν οι αριθμοί και όχι οι Άνθρωποι. Το Εθελοντικό Κοινωνικό Φαρμακείο Σάμου,δεν επιχορηγείται ή χρηματοδοτείται από δημόσιο φορέα ,δεν έχει σχέση με ΜΚΟ ,δημιουργήθηκε πριν λίγα χρόνια από την Βαγγελίτσα Καραγεωργίου , που έφυγε πρόωρα από τη ζωή ,στηρίζεται δε στην εθελοντική εργασία –δράση του Σταύρου , της Μανιάνας και της Ειρήνης. Με την ελάχιστη οικονομική συμβολή μας , οι πάσχοντες ασθενείς από χρόνια νοσήματα ,θα μπορούν να εκτελούν τις συνταγές τους. Τα φάρμακα είναι απαραίτητα για τους περίπου 100 ασθενείς που αδυνατούν να πληρώσουν την συμμετοχή τους. Το Εθελοντικό Κοινωνικό Φαρμακείο Σάμου λειτουργεί στον 1ο όροφο του Διοικητηρίου , κάθε Τετάρτη 10.30-13.00 . Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: 6945427485 & 6947516683. Για την εγγραφή , πέρα από τις ιατρικές βεβαιώσεις απαραίτητη προυπόθεση να μην υπερβαίνει το εισόδημα το ποσό των 3.500. ευρώ. Καλούμε τους φίλους μας ,να στηρίξουν την πρωτοβουλία ,να έρθουν σε συνεννόηση μαζί μας και κυρίως να βρεθούν στο γήπεδο κοντά στα παιδιά που θα αγωνιστούν και είναι οι πρωταγωνιστές ,εδώ και χρόνια των πρωτοβουλιών μας, για την στήριξη των συνανθρώπων μας που βιώνουν ακραία δύσκολες καταστάσεις . Ο Στόχος μας είναι Λίγα από Πολλούς.Η απάντηση μας στη κρίση είναι …Κοινωνική Αλληλεγγύη για Όλους !
Ηλίας Αναγνώστου & Μανώλης Δ.Τζερέτας

Δεν υπάρχουν σχόλια: