- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Αναβλήθηκε ποδοσφαιρικός αγώνας παιδικού πρωταθλήματος λόγω… έργων

Χωρίς καμία ενημέρωση, χωρίς καμία προειδοποίηση, προγραμματισμένος αγώνας παιδικού πρωταθλήματος για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Σάμου αναβλήθηκε λόγω… έργων.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με το εβδομαδιαίο πρόγραμμα της ΕΠΣ Σάμου είχε ορισθεί για σήμερα Σάββατο (16/12) στις 12:00 ο αγώνας πρωταθλήματος υποδομής (πρώην παιδικό) μεταξύ των ομάδων ΑΟ Σάμου – ΑΨΕΣ Πυθαγόρας στο γήπεδο Σάμου.

Πλην όμως εδώ και μερικές ημέρες στο γήπεδο έχει τοποθετήσει τα μηχανήματα και υλικά ο εργολάβος ο οποίος έχει αναλάβει την τοποθέτηση νέων πυλώνων φωτισμού στο γήπεδο. Με την έναρξη των εργασιών ανοίχθηκαν κάποια χαντάκια όπου θα τοποθετηθούν διάφορα καλώδια.

00Gipedo02
Αυτά τα έργα είδε και ο διαιτητής του αγώνα και ανέβαλε τον συγκεκριμένο αγώνα, θέλοντας να προστατέψει τη σωματική ακεραιότητα των παικτών και ένας λόγος παραπάνω όταν μιλάμε για μικρά παιδιά.
Η ομάδα του Πυθαγόρα αναγκαστικά ταξίδεψε χωρίς αποτέλεσμα από τα Κοντακαιϊκα ταλαιπωρούμενη κάνοντας πολλά χιλιόμετρα και τα μικρά παιδιά να έχουν ξυπνήσει από νωρίς.
Η ΕΠΣ Σάμου δεν γνώριζε κάτι για τα έργα.

00Gipedo03
Αλήθεια οι υπεύθυνοι, ότι ταμπέλα και αν έχουν δεν μπορούσαν να ενημερώσουν τις δύο ομάδες, ώστε να μην υποβληθούν σ’ αυτή την ταλαιπωρία;
Και θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η διεξαγωγή ενός αγώνα απαιτεί κάποιες προϋποθέσεις. Ένα απ’ αυτά είναι και η ασφάλεια όχι μόνο του αγωνιστικού χώρου αλλά και πέριξ αυτού.
Και να μην ξεχνάμε ότι για την Κυριακή (17/12) έχει προγραμματισθεί ο φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας για τον Δημήτρη Χατζηκωνσταντή. Θα πραγματοποιηθεί; 
(Αναδημοσίευση από www.samostoday.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: