- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Αγγλικό σκορ στον αγώνα Α.Ε. Βαθ.Πανσ/κού - Α.Ο. Σάμου 4-5

Εννέα φορές η μπάλα βρήκε δίχτυα στο ματς ανάμεσα στην Α.Ε. Βαθ.Πανσ/κού και τον Α.Ο. Σάμου για την 8η αγωνιστική της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Σάμου με νικητές τους τυπικά φιλοξενούμενους με σκορ 4-5.
Η Ένωση μπήκε δυνατά και στο 5' με τον Κοκκινάκη έκανε το 1-0, στο 23' ο Βελανης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του . Ο ΑΟ Σάμου μείωσε σε 2-1 στο 28΄ με γκολ που πέτυχε ο Κανιάς , ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 35' ισοφάρισε σε 2-2, σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη και στο 54΄ο Αμυρσώνης έκανε την ολική ανατροπή βάζοντας τον ΑΟ Σάμου μπροστά στο σκορ με 2-3.
Στο 63΄ ο Ράπτης κάνει το 2-4. Ο Σεχάϊ στο 67΄ μείωσε σε 3-4, για να ισοφαρίσει ο Μπαλατσός σε 4-4 στο 73' με πέναλτι . Το γκολ που έκρινε τον νικητή πέτυχε ο Ράπτης στο 90΄
Διαιτητές: Λέκκας, Κωνσταντινίδης, Σκουδριάνος.
Γιατρός Αγώνα: Ιωάννα Χατζηιωάννου

Α.Ε. Βαθ. Πανσ/κού: Θηργιανός, Κατζιώτης, Τσούκας , Χατζηπαναγιώτης, Σιαφίλιος, Ακούλη, Γιαννούλης, Κοκκινάκης, Βελάνης, Μπαλατσός, Δρακόπουλος. Αναπληρωματικοί: Σεχάϊ, Λούτσος, Λυγνός, Λύκος, Πρένι,.

ΑΟ Σάμου: Μουτζούρης, Ράπτης, Τόσκα, Αντωνίου, Ζήσης, Φάλαρης, Αμυρσώνης, Γεωργαντζιάς, Εμπονταγιέ, Γρόπαλης, Κανιάς. Αναπληρωματικοί: Ευσταθίου, Σεχάι Λατέ, Τσιάβος, Νοταράς, Καταλάς, Δήμας. 

(Νίκος Οικονόμου)
Φωτογραφίες από τον αγώνα αύριο 

Δεν υπάρχουν σχόλια: