- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Μπάσκετ ανδρών : -ΠΜΑΣ Κούρος - ΑΕΣΣ Ο Αθλέων 65-61 (Φωτο)

Ο Κούρος κέρδισε τον Αθλέων με 65-61στον πρώτο αγώνα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ανδρών. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο κλειστό Πυθαγορείου , μιας και το κλειστό Βαθέως δεν παραδόθηκε ακόμα για χρήση στις ομάδες αφού δεν είναι έτοιμο παρά τις διαβεβαιώσεις των υπευθύνων .
Η ομάδα του Κούρου ξεκίνησε δυνατά και έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενη με 13-11, στο δεύτερο ο Αθλέων ανέβασε στροφές και πήγε στο ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 28-34, το τρίτο δεκάλεπτο ο Αθλέων αιφνιδίασε τον Κούρο και πήρε διαφορά 12 πόντων 35-47, αλλά οι τυπικά γηπεδούχοι αντέδρασαν γρήγορα και έκλεισαν το δεκάλεπτο με 49-51. Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Αθλέων έμεινε χωρίς πόντο για 5΄30΄΄ ενώ ο Κούρος πέτυχε μέχρι το παραπάνω λεπτό 6 πόντους και το 49-51 έγινε 55-51, από εκείνο το σημείο και μετά δεν έχασε το προβάδισμα αν και οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στους δυο πόντους 20΄΄ πριν το τέλος, χωρίς να καταφέρουν κάτι περισσότερο.
Τα δεκάλεπτα 13-11, 28-34, 49-51, 65-61
ΠΜΑΣ Κούρος : Κωνσταντίνου, Νιτοδάς, Τράνης, Σταθακιός, Γιαννάς, Μιχέλης, Τσαχιρίδης, Βεζύρης, Κουσκούσης Παλαιγεωργίου, Μαγαλιός.
ΑΕΣΣ Ο Αθλέων : Σαρρέας, Φιλιππής, Θεοχάρους, Τσιαούσης, Ζάρας, Βακεντής, Συμαντήρας , Βασιλέρης, Παπαπαναγιώτου, Τριπόδης, Μαχαιρίδης, Γρυλλάκης.


Ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της δυτικής Αττικής
Σε μία ελάχιστη ένδειξη σεβασμού για τους νεκρούς εξαιτίας της κακοκαιρίας στη δυτική Αττική,  κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή  στο κλειστό Πυθαγορείου  πριν το τζάμπολ του αγώνα  ΠΜΑΣ Κούρος - ΑΕΣΣ Ο Αθλέων  





















Δεν υπάρχουν σχόλια: