- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Α.Ε. Βαθ. Πανσ/κού-ΑΟ Πολυκράτης 3-1 (Φωτο)

Σήμερα 24/09/2017 έλαβε χώρα στο στάδιο Σάμου ο αγώνας για το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Α.Ε. Βαθ. Παν/κού -ΑΟ Πολυκράτη 3-1. Αναλυτικότερα, στο 16΄ με κεφαλιά ο Γιαννούλης άνοιξε το σκορ για την Ένωση. Στο 22΄ ο Ακούλι επιχειρεί δυνατό σουτ και η μπάλα κατευθύνονταν προς το γάμα της εστίας των φιλοξενούμενων αλλά ο τερματοφύλακας Ασωνίτης. απόκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ .
Στο 30΄ ο Γεωργιάδης ισοφαρίζει σε 1-1 με σουτ μετά από πάσα του Κυριαζή. Στο 42΄ ο Μπαλατσός έβαλε πάλι μπροστά στο σκορ με 2-1 με γκολ που πέτυχε με απευθείας εκτέλεση φάουλ, σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη και στο 80΄ ξανά ο Μπαλατσός με πέναλτι κάνει το τελικό 3-1. Πριν την λήξη του αγώνα στο 91΄ ο Πολυκράτης επιχειρεί να μειώσει το σκορ με σουτ του Γεωργιάδη αλλά απόκρουσε ο τερματοφύλακας Α.Ε Βαθ. Πανσ/κού της Λύκος. Τελικό αποτέλεσμα του αγώνα 3-1.

Συνθέσεις :
Α.Ε. Βαθ. Πανσ/κού: Λύκος, Κατζιώτης, Λυγνός (62’ Τσούκας), Χατζηπαναγιώτης, Σεβαστάκης, Ακούλι, Γιαννούλης, Σιαφίλιος (70’ Λούτσος), Κοκκινάκης, Μπαλατσός (82’ Μπίζα), Δρακόπουλος (62’ Βελάνης), Λούτσος. Αναπληρωματικοί: Βελάνης, Σεχάι, Πρένι, Μπίζα, Τσούκας.

ΑΟ Πολυκράτης: Ασωνίτης, Πίτας (60’ Παπουτσογιαννόπουλος), Παγουρτζής (74’ Δημητρίου), Παπαχρήστου, Τζιώτης, Κακάνης (76’ Τζιώτης Β.), Ρίζος, Φλώρος, Γεωργιάδης, Καρύδης, Κυριαζής. Αναπληρωματικοί: Παπουτσογιαννόπουλος, Κυριαζής Α., Σκουμπόπουλος, Δημητρίου, Κακάνης Ν., Θεοδωράκης, Τζιώτης Β.

Διαιτητής: Κατόπης
Α΄ Βοηθός διαιτητή: Πασπάτης
Β΄ Βοηθός διαιτητή: Βλαχόπουλος
Γιατρός Αγώνα: Ιωάννα Χατζηιωάννου
(Ρεπορτάζ Ελευθερία Γερολύμου)
Φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: