- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Γυναικείο Ποδόσφαιρο: Ο Διαγόρας Ικαρίας απέκτησε την Συργιάννη

Σημαντική ενίσχυση για την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Διαγόρα Ραχών Ικαρίας, που αγωνίζεται στην Β Εθνική, η ένταξη στο δυναμικό του της Συριανής αθλήτριας, Αντωνία Συργιάννη από την ακαδημία Σύρος 2002. Η Συργιάννη έχει γεννηθεί το 2002 και παίζει στα στοπερ αλλά θα αγωνιστεί σε όποια θέση κρίνει ο νέος προπονητής της.
Η ανακοίνωση του Σύρος 2002 για την μεταγραφή της Συργιάννη αναφέρει:
Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την ένταξη της Αντωνίτσας μας στην γυναικεία ομάδα του Διαγόρα Ικαρίας που την νέα αθλητική χρονιά ,θα αγωνίζεται την Β Εθνική κατηγορία!

Η Αντωνία Συργιαννη σε ηλικια μολις 5 ετων ηρθε στην Ακαδημια μας και για 8 συνεχομενα έτη συμμετείχε σε ολα τα Πανσυριανα και Πανκυκλαδικα Τουρνουα ξεχωρίζοντας για τον χαραχτηρα και το ήθος της!
Εκ των πραγμάτων καθώς δεν υπήρχε εδώ στη Σύρο γυναίκεια ομάδα που να συμμετέχει σε πρωτάθλημα ,διέκοψε την ποδοσφαιρική της πορεία!
Της δοθηκε ομως η ευκαιρια σε ενα φιλικο αγωνα που συμμετείχε με τα κοριτσια του κ Παπαναστασιου του VISSAS club ,τους οποίους και ευχαριστουμε,να την δουν οι ανθρωποι του Διαγορα και να την επιλέξουν !
Οι προπονητές της ,το ΔΣ και οι συναθλητές της ,της εύχονται κάθε επιτυχία στην νέα της ποδοσφαιρική πορεία !!!




Δεν υπάρχουν σχόλια: