- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Α.Ο. Πολυκράτης: Τουρνουά mini volley μεταξύ των ομάδων Πολυκράτη και Νηρέα Καρδαμύλων Χίου


Το τριήμερο 28-30 Ιουνίου 2017 πραγματοποιήθηκε τουρνουά mini volley και Παγκορασίδων μεταξύ της ομάδας μας και του Νηρέα Καρδαμύλων. Η πολυπληθής αποστολή της ομάδας της Χίου αποτελούμενη από 30 παιδιά των ακαδημιών τους με την συνοδεία προπονητών και γονιών-συνοδών ήρθε στο νησί μας με σκοπό το παραπάνω τουρνουά το οποίο διεξήχθη με επιτυχία.
Τα παιδιά των δύο συλλόγων έπαιξαν, διασκέδασαν και γνωρίστηκαν μεταξύ τους αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά τις άριστες φιλικές σχέσεις και συνεργασία που έχουν οι δύο ομάδες οι οποίες κατά το παρελθόν βρέθηκαν πολλές φορές αντιμέτωπες, δίνοντας αξέχαστους αγώνες, σε τουρνουά της Ζ’ Περιφέρειας. Τα παιδιά των δύο ομάδων έπαιξαν αγώνες mini volley 3Χ3, 4Χ4 και Παγκορασίδων στο κλειστό του Πυθαγορείου για δύο ημέρες το πρωί ενώ τα απογεύματα βρέθηκαν στον camp που διεξαγόταν στο beach bar Mare Deus όπου και εκεί έπαιξαν και διαγωνίστηκαν σε ανάλογο τουρνουά. Το ραντεβού για κάτι ανάλογο δόθηκε τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στην Χίο αυτή την φορά !

Ο σύλλογος μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την ομάδα της Χίου και ιδιαίτερα τον προπονητή κο Κυλαδίτη Φραγκούλη, τον βοηθό προπονητή Κυτριλάκη Άγγελο και τους γονείς - συνοδούς, το hotel Mykali στο Πυθαγόρειο για την προσφορά στην τιμή κατά άτομο που έκανε, τον κο Νίκο Βαλιδάκη και Γιάννη Βουρλιώτη για την βοήθεια στις μετακινήσεις της ομάδας της Χίου, το ιδιοκτήτη του beach bar Mare Deus κο Χρυσόστομο Καλατζή και όσους βοήθησαν στην όλη διοργάνωση.
Με αθλητικούς χαιρετισμούς
ο έφορος του τμήματος βόλεϊ

κος Νικολαΐδης Αναστάσιος















Δεν υπάρχουν σχόλια: