- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Με επιτυχία οι αγώνες δρόμου «Τρόπαιο Λυκούργου Λογοθέτη» στο Καρλόβασι (φωτο)

Με ιδιαίτερη επιτυχία και πολύ μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες δρόμου «Τρόπαιο Λυκούργου Λογοθέτη» την Κυριακή 11 Ιουνίου στην πόλη του Καρλοβάσου.
Οι συγκεκριμένοι αγώνες γίνονται για 3η συνεχόμενη χρονιά και τελούν υπό την αιγίδα του ΔΟΠΠΟΝΑΣ σε συνεργασία με την 79 ΑΔΤΕ.


Μικροί και μεγάλοι πήραν μέρος στους αγώνες όχι τόσο για το έπαθλο της νίκης, αλλά για τη συμμετοχή και τη χαρά που προσφέρει ο αθλητισμός. Ν’ αναφέρουμε ότι δεν συνέβη το παραμικρό ατύχημα πλην ελαχίστων περιπτώσεων εξάντλησης που αναφέρθηκαν, αλλά υπήρχε ιατρική κάλυψη από γιατρό της 79 ΑΔΤΕ και προσφορά πρώτων βοηθειών από την κλιμάκιο της ΕΟΔ Σάμου.

Τρείς διαδρομές υπήρχαν για του συμμετέχοντες. 1.000 μέτρα για αγόρια και κορίτσια Δημοτικού, πέντε και δέκα χιλιόμετρα για μεγαλύτερες ηλικίες, ενώ η διαδρομή 350 μέτρων για τα ΑμεΑ δεν πραγματοποιήθηκε, προφανώς λόγω μη ικανών συμμετοχών.

Προσωπικό της 79 ΑΔΤΕ, του Λιμενικού, της Αστυνομίας και της ΕΟΔ Σάμου, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για την υποστήριξη των αγώνων και τη σωστή αστυνόμευση στους δρόμους του Καρλοβάσου.

Στους αγώνες παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Σάμου κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος, η περιφερειακή σύμβουλος κα Φωτεινή Θαλασσινού, ο Αντιδήμαρχος Καρλοβάσου κ. Τάσος Καλατζής, η πρόεδρος του ΔΟΠΠΟΝΑΣ κα Άννη Ανδρεάδου, οι Δημοτικοί σύμβουλοι κα Ιωάννα Καραγιάννη (η οποία πήρες μέρος στο δρόμο των 5 χιλιομέτρων), οι κ.κ. Γιώργος Διακοσταμάτης, Δημήτρης Καραγιάννης, Δημήτρης Κυριαζής, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καρλοβασίου κ. Μανώλης Μαθιός, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Σάμου κ. Δημήτρης Βογιατζής, ο υπεύθυνος ΟΤΑ Δυτικής Σάμου κ. Μανώλης Νικολού, ο Διοικητής του 649 ΤΕ, ο Υποδιοικητής του 4ου ΕΤΕΘ, ο Λιμενοσταθμάρχης Καρλοβάσου και ο Υποδιοικητής του ΑΤ Καρλοβάσου.

Μετά το τέλος των αγώνων και τις ανάλογες απονομές μεταλλίων και κυπέλλων, όλοι έδωσαν ραντεβού για την επόμενη χρονιά. Φωτογραφίες ΕΔΩ

Αλέξης Κομνηνός
(Πηγή www.samostoday.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: