- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Με επιτυχία στέφθηκε και ο 4ος Σαμοδόλιχος (Φωτο)

Με αθλητές κάθε ηλικίας γέμισε το χωριό των Μυτιληνιών Σάμου, την Κυριακή (25\6), λόγω του αγώνα <<Σαμοδόλιχος 2017>> που για 4η φορά διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Μυτιληνιών Σάμου.
Η αγωνιστική ημέρα ξεκίνησε με τους μικρούς αθλητές να παίρνουν μέρος στα 600 μέτρα και στα 1.000 μέτρα, όπου με κούραση αλλά και ένα τεράστιο χαμόγελο στον τερματισμό, ολοκλήρωσαν την προσπάθεια τους δίνοντας ταυτόχρονα τον ήχο εκκίνησης για τον μεγάλο αγώνα ενηλίκων στα 5.000 μέτρα και στα 10.000 μέτρα.
Στην παραδοσιακή πλατεία των Μυτιληνιών ο σύλλογος είχε φροντίσει να υπάρχουν για τους αθλητές μπάρες αποκατάστασης, χυμοί, νερά και λουκουμάδες, ενώ ο κόσμος περίμενε μέχρι το τέλος της διοργάνωσης για να χειροκροτήσει τους αθλητές που πήραν μέρος
Οι απονομές στους πρώτους κάθε κατηγορίας πραγματοποιήθηκαν από τον δήμαρχο Σάμου κ. Μιχάλη Αγγελόπουλο, τον Αντιδήμαρχο Πυθαγορείου Βασίλη Βακαμλή , τον πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Μυτιληνιών κ. Γιώργο Ελευθερόγλου, τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιληνιών Γιάννη Καπλαντζή και τον κύριο Μανώλη Βακεντή .
Ιδιαίτερη η συμμέτοχή ξένων αθλητών που βρέθηκαν στο βάθρο του νικητή εισπράττοντας το ζεστό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.  E.X.
Φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: