- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τρίτη 30 Μαΐου 2017

ΑΣ Μαίανδρος Ικαρίας: Ευχαριστήρια-Συγχαρητήρια Επιστολή

Με το τέλος της φετινής σεζόν ,θα θέλαμε να σας αποχαιρετήσουμε για τελευταία φορά σαν ΑΣ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ και να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που στηρίξατε το σύλλογο μας και την προσπάθεια μας από την πρώτη στιγμή.
Επίσης να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στους αθλητικούς συλλόγους ΔΙΑΓΟΡΑΣ-ΙΚΑΡΟΣ που φέραν σημαντικές διακρίσεις για το νησί μας.

Συγχαρητήρια στα κορίτσια του ΔΙΑΓΟΡΑ που με το πάθος τους και την επιμονή τους κατάφεραν να ανέβουν στη Β΄εθνική κατηγορία και να κάνουν το νησί μας περήφανο.Φυσικά τίποτα από αυτά δεν θα ήταν εφικτό αν δεν είχαν κοντά τους τη διοίκηση και τους ανθρώπους της ομάδας που συμπλήρωσαν με το δικό τους τρόπο το παζλ της επιτυχίας.

Συγχαρητήρια στο αντρικό τμήμα μπάσκετ του ΙΚΑΡΟΥ που κατάφεραν να φέρουν το κύπελλο και το πρωτάθλημα στο νησί μας .Συγχαρητήρια σε όλη τη διοίκηση του ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ και να τους ευχηθούμε καλή δύναμη στο δύσκολο δρόμο που έχουν να διανύσουν για να ανέβουν στα μεγάλα σαλόνια .Τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία και τους περιμένουμε να έρθουν πίσω μαζί με την πρόκριση για τη Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ.
Τέλος θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους τους συλλόγους που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της ΤΕ ΕΟΚ ΣΑΜΟΥ αφού γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν προκειμένου να τα βγάλουν πέρα.
Καλή δύναμη και καλή συνέχεια σε όλους.
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ...
Για τον ΑΣ ΜΑΙΑΝΔΡΟ
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: