- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Ο Δήμος Ικαρίας βράβευσε την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Διαγόρα Ραχών για την άνοδο της στην β΄ εθνική

Ο Δήμαρχος κ. Στυλιανός Σταμούλος μαζί με τον αντιδήμαρχο κ. Σωτήρη Κόχυλα βράβευσαν τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Διαγόρα Ραχών Ικαρίας και τους απένειμαν αναμνηστικά μετάλλια για την επιτυχημένη πορεία τους την φετινή χρονιά στο πρωτάθλημα της γ΄ εθνικής κατηγορίας και για την άνοδο τους στην β΄ Εθνική.
Ο Δήμαρχος εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια στις παίκτριες , στο προπονητή Σαράντο Καρίμαλη και στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας για την όλη τους προσπάθεια καθώς επίσης τους ευχήθηκε , η ομάδα να έχει την ίδια πετυχημένη πορεία και του χρόνου στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της β΄ Εθνικής.
Τέλος ο Δήμαρχος τόνισε ότι θα στηρίξει την ομάδα όσο περισσότερο μπορεί και με όσα μέσα διαθέτει , αφού και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της είναι περισσότερες και δυσκολότερες . Οι παίκτριες και ο προπονητής της ομάδας ευχαρίστησαν το Δήμαρχο τον αντιδήμαρχο για την όλη στήριξη του Δήμου μέχρι τώρα , για τις δωρεάν μετακινήσεις της ομάδας με το λεωφορείο του Δήμου και πιστεύουν ότι θα τα καταφέρει η  δημοτική αρχή να πιέσει την πολιτεία και να φτιαχτεί ένα γήπεδο για να μπορεί η ομάδα να έχει το δικό της  και να μην αναγκάζεται να ταξιδεύει στη Σάμο για να αγωνιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: