- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 22ο τουρνουά Μίνι Βόλεϊ του Α.Ο. Πολυκράτη

Δελτίο τύπου
       Για μία ακόμα φορά με επιτυχία ο Α.Ο. Πολυκράτης διοργάνωσε το 22ο του τουρνουά μίνι βόλεϊ την Κυριακή 28 Μαΐου 2017 στο Δ.Α.Κ. Πυθαγορείου !
      Το τουρνουά αυτό έχει γίνει πλέον θεσμός όπως και όλα τα προηγούμενα που διοργάνωσε ο σύλλογος μας και έτσι οι μικροί αθλητές αγωνίστηκαν και χάρηκαν παίζοντας με τις ομάδες τους !

       Συμμετείχαν συνολικά 42 παιδιά ( 33 κορίτσια και 9 αγόρια ) όλα από τις ακαδημίες της ομάδας μας, μιας και καμία ομάδα του νησιού μας δεν ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση μας για συμμετοχή, γεννημένα από την 1-1-2005 έως 31-12-2010 !
       Ο σύλλογος μας αισθάνεται την ανάγκη για άλλη μια φορά να ευχαριστήσει τους αθλητές-τριες που συμμετείχαν, τους εθελοντές διαιτητές – γραμματείς αγώνων, τους υπεύθυνους προπονητές της ομάδας μας, τους γονείς των παιδιών για την υπομονή και κατανόηση που έδειξαν καθώς επίσης και όσους βοήθησαν να ολοκληρωθεί η εκδήλωση αυτή !
Παράλληλα οργανώθηκε μικρός μπουφές με χυμούς, γλυκά και σάντουιτς που έφτιαξαν οι γονείς για τα ίδια τα παιδιά που συμμετείχαν και τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα !
      Η ωραία αυτή εκδήλωση έκλεισε με την απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν καθώς επίσης και με τον καθιερωμένο αγώνα των μικρών παιδιών εναντίον των γονιών με μια τεράστια μπάλα !!!!!
Με αθλητικούς χαιρετισμούς
Το Δ/Σ  Α. Ο. Πολυκράτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: