- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Αντώνης Λειβαδάρας: Διευκρινιστική Δήλωση

Σε συνέχεια της διάψευσης του κου Παντερλή σχετικά με την ανακοίνωση του Α.Ο.ΣΑΜΟΥ η οποία εξέφραζε την ικανοποίηση προς τα τμήματα Υποδομής και τους προπονητές, έχω να κάνω την εξής διευκρινιστική δήλωση:

Επειδή λοιπόν βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος,

ΕΓΩ (και όχι το Δ.Σ) ως Λειβαδάρας Αντώνης-Ταμίας-Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου, διαχειριστής των Social Media και της ιστοσελίδας μας - Φωτογράφος - Βιντεογράφος και παρών σε όλα(σχεδόν) τα εντός έδρας παιχνίδια των ομάδων μας, το ελάχιστο που μπορώ να κάνω γι' αυτά τα παιδιά και τους προπονητές μας είναι να εκφράσω τη βαθιά μου ικανοποίηση σχετικά με την πορεία του τμήματος Υποδομής στο αντίστοιχο πρωτάθλημα καθώς με τη νίκη του επί της Α.Ε.ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ τερμάτισε και μαθηματικά στην πρώτη θέση έχοντας 8 νίκες σε 8 παιχνίδια και γκολ 50-3 !!! Απομένουν ακόμη 2 αγώνες για την κανονική περίοδο και μετά ακολουθούν οι ημιτελικοί.

Ευχαριστώ θερμά τους προπονητές μας Χρήστο Μαλλέ και Σταμάτη Κουλούρη των οποίων η καθημερινή σκληρή δουλειά και η ενασχόλησή τους με τα παιδιά των Ακαδημιών μας αποτυπώνεται στο γήπεδο.

Να υπενθυμίσω ότι 6 από αυτά τα παιδιά αγωνίζονται και στην ομάδα των ανδρών έχοντας συμπαίκτες 17χρονους,18χρονους και γενικότερα νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές.

Η φιλοσοφία των προπονητών μας ταιριάζει απόλυτα με τη δική μου: Να πλάθουν ποδοσφαιρικά -και όχι μόνο- αθλητές και χαρακτήρες. Να βοηθούν στην ποδοσφαιρική εξέλιξη των παιδιών.

Δεδομένου λοιπόν ότι δεν υπάρχει πρωτάθλημα Νέων, η συμμετοχή των πιτσιρικάδων στους αγώνες του Πρωταθλήματος Ανδρών είναι μονόδρομος.
Θεωρώ αδιανόητο να σταματάει το ποδόσφαιρο ένα παιδί όταν θα φτάσει την ηλικία των 16 ετών. Είναι κοινό μυστικό οτι αν δεν έχει συμμετοχή στους αγώνες, δημιουργείται έλλειψη κινήτρων με αποτέλεσμα να χάνει το ενδιαφέρον του για το άθλημα, να απογοητεύεται και να τα παρατάει.

Ελπίζω ο Α.Ο.ΣΑΜΟΥ να συνεχίσει το δικό του δρόμο δίνοντας βάση στις ακαδημίες καθώς το να βλέπεις ένα παιδί να εξελίσσεται με γεμίζει ικανοποίηση και μου δίνει κουράγιο και κίνητρο για τη συνέχεια.

Αντώνης Λειβαδάρας

Υ.Γ : Ευτυχώς που ο Gianluigi Donnarumma δεν γεννήθηκε στη Σάμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: