- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Beach volley:‬ Στην οκτάδα Μαραθοκαμπίτου - Χατζηνικολάου

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα beach volley K16 που πραγματοποιείται στο Σχινιά Αττικής 30-31 Ιουλίου, η πρωταθλήτρια ομάδα της Σάμου που αποτελείται από τις Ναυσικά Μαραθοκαμπίτου και Ναταλία Χατζηνικολάου, έπαιξε στον τρίτο όμιλο με τις ομάδες απ την Καλαμάτα και την Ανατολική Αττική τις οποίες κέρδισε με 2-0 και προκρίθηκε ως πρώτη στον όμιλο της και στις 8 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.
Η συνέχεια αύριο με το νοκ άουτ ματς της οκτάδας.


Ο προπονητής της ομάδας Θανάσης Πανούσος δήλωσε στο SamosSport
Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που φτάσαμε ως εδώ. Κάναμε 3 εβδομάδες προετοιμασία μόλις, αλλά τα κορίτσια έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.
Σήμερα έκαναν δυο αρκετά καλά παιχνίδια και κέρδισαν, αλλά μπορούν να παίξουν ακόμα καλύτερα.
Τώρα στο νοκ άουτ θα παίξουμε να το ευχαριστηθούμε ακόμα πιο πολύ και ότι βγει. Το σίγουρο είναι ότι θα δώσουμε ότι μπορούμε.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας που μας βοήθησαν στα έξοδα διαμονής μετακίνησης και προετοιμασίας της ομάδας τα παραδοσιακά αναψυκτικά Gia...Gia mas , το by ship TRAVEL , το ΤΕΛΕΙΟΝ PLUS και την oriflame.
(Νικ.Οικονόμου)









Δεν υπάρχουν σχόλια: