- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Beach volley: Μεγάλη επιτυχία για τη Σάμο από Μαραθοκαμπίτου – Χατζηνικολάου (Αποκλειστικές δηλώσεις)

Τέταρτη θέση από την Ναυσικά Μαραθοκαμπίτου και Ναταλία Χατζηνικολάου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα beach volley K16 που πραγματοποιήθηκε 30 και 31 Ιουλίου 2016 στο Σχινιά Αττικής , η πρωταθλήτρια ομάδα της Σάμου έπαιξε στον τρίτο όμιλο με τις ομάδες απ την Καλαμάτα και την Ανατολική Αττική τις οποίες κέρδισε με 2-0 σετ και προκρίθηκε ως πρώτη στον όμιλο της και μπήκε στην οκτάδα .
Στους αγώνες νοκ άουτ κέρδισε την ομάδα της Κρήτης με 2-0 σετ και πέρασε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα Κ16
Στους ημιτελικό έχασε από την ομάδα της Πιερίας 2-1 και στον μικρό τελικό από την Μαγνήσια  με 2-0.

Την πρώτη θέση πήρε η Πιερία που κέρδισε στον τελικό την Δυτική Αττική με 2-0 σετ.  Η κατάταξη στην τετράδα είναι η εξής: 1)Πιερία ,2)Δυτική Αττική, 3)Μαγνήσια, 4)Σάμος.


Αποκλειστικές δηλώσεις των πρωταγωνιστών στο SamosSport
Θανάσης Πανούσος προπονητής:

Να πω ένα μεγάλο μπράβο στα κορίτσια .
Ξεκινήσαμε μοναχικοί ταξιδιώτες και όπου βγει .Είχα ζητήσει από την ομοσπονδία οι αγώνες να γίνουν στη Σάμο, γιατί μπορούσαμε να έχουμε επιτυχίες με αυτά τα δυο κορίτσια αλλά δεν έγινε .Επιτυχία για μένα ήταν να μπούμε στην οκτάδα αρχικά , αλλά τα κορίτσια με διέψευσαν και μένα όχι για την τέταρτη θέση αλλά με την εμφάνιση τους στον ημιτελικό που έφτασαν μια ανάσα από τον τελικό , έχασαν από την ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα .
Τέλος να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους που μας βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτό το ταξίδι και η πορεία της ομάδας. Το ταξιδιωτικό πρακτορείο by ship TRAVEL , τα παραδοσιακά σπιτικά αναψυκτικά Gia giamas, Τέλειον Plus και προσωπικά τον κ. Νίκο Κατρακάζο, κ. Γιώργο Αγαδάκη , Νικό Γεροντή και φυσικά την πρόεδρο της ΤΕ ΕΟΠΕ Σάμου Μέλπω Λάνδρου.


Ναταλία Χατζηνικολάου
Είμαστε πολύ χαρούμενες και ικανοποιημένες από το αποτέλεσμα που φέραμε και τις εμφανίσεις μας. Το επίπεδο των ομάδων ήταν πολύ ψηλό και ανταγωνιστικό και αυτό κάνει ακόμα μεγαλύτερη την επιτυχία μας. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον προπονητή μας κ. Θανάση Πανούσο που ανέλαβε την προετοιμασία μας και φρόντισε για την πραγματοποίηση αυτού του ταξιδιού. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία και θέλω να προτρέψω και άλλα παιδιά, αγόρια και κορίτσια, να ασχοληθούν με το beach volley για να έρθουν και άλλες επιτυχίες στο νησί μας.

Ναυσικά Μαραθοκαμπίτου:
Όλο αυτό το ταξίδι από την πρώτη προπόνηση που κάναμε στην Σάμο μέχρι και τον μικρό τελικό που παίξαμε σήμερα ήταν μια εμπειρία που θα μου μείνει αξέχαστη. Η 4η θέση που κατακτήσαμε είναι μια επιτυχία μεγάλη για εμάς και για το νησί μας, αλλά σύμφωνα με τις εμφανίσεις που κάναμε δείξαμε ότι μπορούσαμε να ήμασταν και πιο ψηλά. Θέλουμε να φτάσουμε ακόμα σε πιο υψηλό επίπεδο και είμαστε αποφασισμένες να δουλέψουμε σκληρά γι αυτό. Ευχαριστούμε πολύ τον coach που ήταν δίπλα μας, μας στήριξε, μας πίστεψε και έκανε και εμάς να πιστέψουμε ακόμα περισσότερο ότι μπορούμε να φτάσουμε ψηλά.
(Νίκος Οικονόμου)








Δεν υπάρχουν σχόλια: