- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Μπαράζ : ΑΟ Ζευγολατιού- ΑΨΕΣ Πυθαγόρας 1-0

Μπαράζ ανόδου Γ’ Εθνικής 11ος όμιλος
6η αγωνιστική
Η ομάδα της Κορίνθου μπήκε δυνατά στο παιγνίδι και πήρε από την αρχή  τον έλεγχο του αγώνα.
Στο πρώτο ημίχρονο κυνήγησε το γκολ αλλά αυτό δεν ήρθε έτσι οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-0 . Στην επανάληψη οι Κορίνθιοι συνέχισαν την πίεση και κατάφεραν στο 56΄ να πετύχουν το μοναδικό γκολ της συνάντησης με τον Χουσελά που μπήκε αλλαγή στο 46΄.  
Οι κυριότερες φάσεις του αγώνα.
Στο 10΄ ευκαιρία για το Ζευγολατιό μετά από σέντρα του Δ. Βελέντζα και κεφαλιά του Κλαδάκη η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Πυθαγόρα , στο 18΄ σέντρα Χατζησοφρωνίου σουτ του Κλαδάκη έδιωξαν σε κόρνερ οι αμυντικοί ένα λεπτό αργότερα σέντρα Χατζησοφρωνίου κεφαλιά του Κ. Βελέντζα αποκρούει ο Μπακασέτας, στο 22΄ σουτ Γκολέμη η μπάλα λίγο έξω από τα δοκάρια του Μπακασέτα.
Στο 28΄ ευκαιρία για τον Πυθαγόρα, σουτ του Κάρσα αποκρούει ο Κόντης, στο 35΄ σέντρα του Καρμίρη κεφαλιά του Δ. Βελέντζα άουτ . Στο 40΄ διπλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους σέντρα του Γκαρμίρη κεφαλιά του Μυργιώτη διώχνει ο Βελονάκης πάνω στη γραμμή και στην επαναφορά κεφαλιά του Κλαδάκη αποκρούει ο Μπακασέτας. Στο 52΄ σουτ Κάρσα η μπάλα άουτ , στο 56΄ γκολ για το Ζευγολατιό με την αλλαγή του, σέντρα Γκαρμίρη σουτ Χουσελά και 1-0, στο 62΄ και 63΄ δυο τετ α τετ του Γκολέμη αποκρούει και τις δυο φορές ο Μπακασέτας, στο 66΄ κεφαλιά του Μυργιώτη μπλοκάρει ο Μπακασέτας, στο 68΄σουτ Τσεβά για τον Πυθαγόρα η μπάλα άουτ, στο 73΄ δυνατό σουτ του Κάρσα διώχνουν σε κόρνερ οι αμυντικοί, στο 76΄ σουτ από το σημείο του πέναλτι του Μυργιώτη ο Μπακασέτας λέει και πάλι όχι και παίρνει το χειροκρότημα όλων των φιλάθλων .
Να σημειώσουμε ότι ο Πυθαγόρας ταξίδεψε στην Κόρινθο με 12 ποδοσφαιριστές .
Διαιτητές: Γρίμμας, Σαμοΐλης , Λεοντακιανάκος
Συνθέσεις

 ΑΟ Ζευγολατιού(Τάκης Χριστόπουλος): Κόντης, Χατζησοφρωνίου (57΄ Καραϊνδος), Γκαρμίρης , Βελέντζας Κ., Βελεντζας Δ., Σπυρόπουλος, Παινέσης , Μαλαχάτης , Γκολέμης(80΄ Καλλίρης) Μυργιώτης, Κλαδάκης(46΄Χουσελάς).
ΑΨΕΣ Πυθαγόρας(Ηλίας Αναγνώστου) : Μπακασέτας (85΄Ράλλης), Σαπουνάς , Ευγενικός, Βαγιανός, Ιωαννίδης, Βελονάκης , Σαράντου, Καραδήμος, Κατσίκας, Κάρσας ,Τσεβάς.


Απίστευτη φιλοξενία από την ομάδα του Ζευγολατιού έκαναν το τραπέζι στον Πυθαγόρα με αρνιά και ποτά.
Στο άλλο παιγνίδι του ομίλου Θύελλα Ραφήνας- Α.Ο. Ζωφριάς  3-0 
Βαθμολογία 
Α/Α
Ομάδες
Αγ.
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθ.
1
Θύελλα Ραφήνας
6
4
2
0
11-0
14
2
ΑΟ Ζευγολατιού   
6
4
1
1
8-5
11
3
Α.Ο. Ζωφριάς       
6
1
1
4
5-12
4
4
Πυθαγόρας Σάμου 
6
1
0
5
3-10
3
(Ρεπορτάζ Νικ.Οικονόμου)

Δεν υπάρχουν σχόλια: