- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Πειθαρχικές διώξεις κατά τριών ΕΠΣ για δυσφήμηση του ΔΣ ΕΠΟ

Πειθαρχικές διώξεις κατά των προέδρων των ΕΠΣ Σάμου (Νίκο Βακάλη), Θεσσαλίας (Περικλή Λασκαράκη) και Κιλκίς (Βασίλη Χατζηαποστόλου),επειδή προέβησαν σε δημόσιες δυσμενείς κρίσεις κατά του ΔΣ της ΕΠΟ, άσκησε ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Πειθαρχικής Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Στέφανος Μπαξεβάνης.

Η σχετική ενημέρωση της ΕΠΟ:
"Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Πειθαρχικής Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Στέφανος Μπαξεβάνης άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος:

1. Του Nικόλαου Βακάλη, ο προέδρου του ΔΣ της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάμου για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1, 5, 7, 35 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

2. Των Περικλή Λασκαράκη και Μιλτιάδη Καλόγηρου, προέδρου και γραμματέα αντίστοιχα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1,5, 7, 35 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

3. Του Βασίλειου Χατζηαποστόλου, προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κιλκίς για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1,5, 7, 35 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: