- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τρίτη 17 Μαΐου 2016

ΕΠΣ Σάμου: Προκήρυξη Τουρνουά Μικρών Ηλικιών

Η Ε.Π.Σ. Σάμου  Προκηρύσσει 
Τουρνουά Μικρών Ηλικιών  2015 – 2016 με τους εξής όρους :
1. Δικαίωμα συμμετοχής :
Δικαίωμα συμμετοχής στο Πρωτάθλημα έχουν όλα τα Σωματεία μέλη της ΕΠΣ.

2. Ηλικιακές κατηγορίες:
Οι ηλικιακές κατηγορίες που θα αγωνιστούν στο Τουρνουά είναι οι εξής:
1η Κατηγορία γεννημένοι 2004-2005.
2η Κατηγορία γεννημένοι 2006-2007.
3η Κατηγορία γεννημένοι 2008-2009.

3. Δήλωση συμμετοχής:
Κάθε Σωματείο για να δηλώσει συμμετοχή στο Τουρνουά έχει την υποχρέωση να υποβάλει στην ΕΠΣ κανονικά συμπληρωμένο το έντυπο Δήλωσης που επισυνάπτεται στη παρούσα το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 20/5/16 και ώρα 11.00 (η υποβολή γίνεται και με Fax).
Τα Σωματεία έχουν το δικαίωμα εφόσον το επιθυμούν να δηλώσουν και περισσότερα γκρουπ ώστε να αγωνιστούν εάν έχουν μεγάλο αριθμό αθλητών σε συγκεκριμένη κατηγορία ώστε να απασχολήσουν όλους τους αθλητές τους.

4. Σύστημα διεξαγωγής - Ημ/νία έναρξης αγώνων – Ημέρες/Πρόγραμμα αγώνων:
Το Τουρνουά θα διεξαχθεί ανάλογα με τις δηλώσεις συμμετοχής.
Η ημ/νία έναρξης των αγώνων θα καθορισθεί με νεότερη απόφαση και επικοινωνία με τις ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή.
Οι ημέρες των αγώνων θα είναι Σάββατο ή Κυριακή και σε εξαιρετικές περιπτώσεις Τετάρτη και θα καθοριστούν μετά τις δηλώσεις συμμετοχής βάσει Προγράμματος, που θα καταρτιστεί από την Επιτροπή Διεξαγωγής του Τουρνουά (η οποία θα ορισθεί μετά τις δηλώσεις συμμετοχής) και θα κοινοποιηθεί έγκαιρα στα Σωματεία.

5. Γήπεδα τέλεσης τουρνουά:
Τα γήπεδα τέλεσης του τουρνουά θα ορισθούν ανάλογα με τις Δηλώσεις Συμμετοχής.

6. Υποχρεώσεις γηπεδούχων Σωματείων – Διοργανώτριας (Γιατροί, Διαιτητές):
Τα γηπεδούχα Σωματεία έχουν την υποχρέωση διάθεσης των Γηπέδων που έχουν δηλώσει ως έδρα τους με δική τους μέριμνα και ευθύνη.
Επίσης τα γηπεδούχα Σωματεία έχουν υποχρέωση ύπαρξης φαρμακευτικού υλικού καθώς και φορείου για μεταφορά τραυματιών ποδ/στών.
Σε κάθε αγώνα θα παρευρίσκεται γιατρός, με ευθύνη του γηπεδούχου σωματείου. Η αμοιβή του γιατρού θα καταβάλλεται εξ’ ολοκλήρου από την Ε.Π.Σ.. Ο γιατρός θα αναγράφεται υποχρεωτικά στο Φ.Α. και θα το υπογράφει πριν την έναρξη του αγώνα.
Όταν δεν παρουσιάζεται Γιατρός για οποιονδήποτε λόγο πριν την έναρξη του αγώνα, αυτός δεν διεξάγεται και η μη διεξαγωγή αποτελεί ευθύνη του Διαιτητή. Η μη παρουσία γιατρού και η μη διεξαγωγή του αγώνα για το λόγο αυτό αποτελεί ευθύνη της γηπεδούχου.
Η διοργανώτρια Ε.Π.Σ. έχει την υποχρέωση ορισμού ενός (1) Διαιτητή της για τη διεύθυνση του αγώνα με δική της μέριμνα και δαπάνη. Σε περίπτωση μη δυνατότητας ορισμού διαιτητή, ο αγώνας θα διεξάγεται από πρόσωπο που θα ορίζεται με κοινή συναίνεση των ομάδων.

7. Προσέλευση ομάδων στο Γήπεδο – Μπάλες :
Οι ομάδες υποχρεούνται να παρουσιάζονται στο Γήπεδο τουλάχιστο 30΄πριν από την καθορισμένη ώρα έναρξης των αγώνων.
Κάθε αγωνιζόμενο Σωματείο υποχρεούται να διαθέτει κατά την διάρκεια του αγώνα τουλάχιστο τέσσερις (4) μπάλες μεγέθους Νο 4 (4άρες).
Όλοι οι αγώνες θα αρχίζουν μετά την λήξη του προηγούμενου αγώνα με 10λεπτη διακοπή για χρήση του γηπέδου για ζέσταμα των ομάδων.
Μέσα στον χώρο του γηπέδου επιτρέπεται να βρίσκονται αυστηρώς μόνο οι υπεύθυνοι , οι προπονητές και οι αθλητές που αγωνίζονται την συγκεκριμένη χρονική στιγμή καθώς και οι ομάδες που ετοιμάζονται να αγωνιστούν και θα κάνουν προθέρμανση σε συγκεκριμένο χώρο που θα έχει οριοθετηθεί.

8. Φύλλα αγώνων – Δήλωση ποδ/στών σε αυτά – Καταστάσεις Υγείας:
Σε κάθε παιχνίδι θα ισχύει φύλλο αγώνα στο οποίο θα αναγράφονται οι διαγωνιζόμενες ομάδες , η ημερομηνία , το αποτέλεσμα , το όνομα του διαιτητή , τυχόν κάρτες και άλλες γενικές παρατηρήσεις που έχουν να κάνουν με αντιαθλητικές ενέργειες από ποδοσφαιριστές , προπονητές , παράγοντες ή ακόμα και γονείς/φιλάθλους των διαγωνιζόμενων ομάδων.
Για τη δήλωση ποδ/στή στο Φ.Α υποχρεωτικά απαιτείται ή Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας ΕΠΟ ή Πιστοποιητικό Γέννησης με φωτογραφία και θεώρηση πάνω σ’ αυτό για την ταυτοπροσωπία (από Δήμο ή ΚΕΠ).
Απαγορεύεται η δήλωση ποδ/στη – ποδ/στών χωρίς ύπαρξη ενός από τα δύο παραπάνω δικαιολογητικά, ενώ ο έλεγχος αποτελεί υποχρέωση του Διαιτητή καθώς και η απαγόρευση συμμετοχής αν επιχειρείται η δήλωση χωρίς δικαιολογητικό.
Επίσης η συμμετοχή των ποδ/στών απαγορεύεται αν δεν συμπεριλαμβάνονται σε Κατάσταση Υγείας, που θα καταθέτει υποχρεωτικά το Σωματείο στον Διαιτητή πριν από την έναρξη κάθε αγώνα.
Οι διοργανωτές θα μπορούν να προβούν σε έλεγχο ηλικίας ανά πάσα στιγμή , είτε πριν , είτε κατά την διάρκεια ή και αμέσως μετά το τέλος του κάθε αγώνα.

9. Βαθμολογία – Βαθμολογική Κατάταξη Ομάδων – Πρωταθλήτρια ομάδα:
Δεν θα υπάρξει βαθμολογία των ομάδων ούτε βαθμολογική κατάταξη.

10. Έπαινοι
Μετά τη λήξη των αγώνων του Τουρνουά θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα σε κάθε ποδοσφαιριστή που συμμετείχε στους αγώνες με μέριμνα της διοργανώτριας.
Οι εν λόγω απονομές θα πραγματοποιηθούν κατά τον τελευταίο γύρο του τουρνουά και στο γήπεδο στο οποίο θα τελούνται οι αγώνες την συγκεκριμένη ημέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: