- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Βόλεϊ: Ευχαριστήριο Α.Ο. Πολυκράτη

Δελτίο τύπου
Πυθαγόρειο 25/4/2016
Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του τουρνουά των Γυναικών στα μπαράζ της Ζ΄ περιφέρειας για άνοδο στην Α2, που διοργανώθηκαν στην όμορφη πόλη της Ρόδου το διάστημα 21-23/4/2016, ο σύλλογος μας θα ήθελε να ευχαριστήσει την Τ.Ε. Ε.Ο.ΠΕ. Δωδεκανήσου και ιδιαίτερα τον σύλλογο Ρ.Σ.Φ.Π. Τελχινής, το Rodos Palace Hotel, για την άψογη φιλοξενία και εξυπηρέτηση που μας παρείχαν και επίσης όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί η όλη διοργάνωση.

Ευχόμαστε στην πρωταθλήτρια ομάδα του Τελχινή Ρόδου υγεία και καλή συνέχεια στην Α2. Πιστεύουμε ότι όλες οι ομάδες πρόσφεραν πολύ καλό και συναρπαστικό θέαμα στον κόσμο που παρακολούθησε τους αγώνες, όλες τις ημέρες του τουρνουά. Ο σύλλογος μας ήταν πάντοτε υπέρ του να διοργανώνονται τέτοια τουρνουά στα νησιά μας και στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα και θα θέλαμε η Ομοσπονδία από την πλευρά της να το δει θετικά.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κατοίκους και επαγγελματίες του Πυθαγορείου αλλά και στους φίλους της ομάδας για την οικονομική τους στήριξη. Δίχως την βοήθεια τους δεν θα μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε το ταξίδι αυτό που ήμασταν αναγκασμένοι να οργανώσουμε μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα. Επίσης το ''by ship TRAVEL'' και τις ακτοπλοϊκές εταιρίες ''BP SINGLE MEMBER RC (ANNA EXPRES)'', ''BLUE STAR FERRIES'', ''A.N.E. ΚΑΛΥΜΝΟΥ'' για την έκπτωση που μας έκαναν στα εισιτήρια της αποστολής.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς των αθλητριών για την εμπιστοσύνη και κατανόηση που έδειξαν και συνεχίζουν να δείχνουν προς εμάς.
ο έφορος του τμήματος

Βαποράκης Νικόλαος

Δεν υπάρχουν σχόλια: