- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Μπάσκετ : Ολοκληρώθηκε η Α΄ Φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Α΄ Φάση Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων που διεξήχθη στην Ικαρία και συγκεκριμένα στο ΚΔΓ Αγ. Κυρήκου .
Οι αγώνες που ξεκίνησαν την Πέμπτη 21-04 και ολοκληρώθηκαν Παρασκευή 22-04 βρήκαν την ομάδα του Αιγέα Χίου να πανηγυρίζει την πρόκριση για τον Γ’ όμιλο της προκριματικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα 4 με 8 Μαΐου.
Στον πρώτο χρονικά αγώνα που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη ο Αίολος Λέσβου δεν τα κατάφερε αν και η αποστολή της ομάδας ήταν 6 κορασίδες και ηττήθηκε δίκαια 35-48 από έναν ψυχωμένο και αποφασισμένο Αιγέα. Την Παρασκευή το πρωί ο Αιγέας οριστικοποίησε την πρόκριση του κερδίζοντας και τον Ίκαρο με σκορ 56-22. Ο βραδινός αγώνας της Παρασκευής ήταν διαδικαστικού πλέον χαρακτήρα , τον οποίο κέρδισε η ομάδα του Αιόλου Μυτιλήνης με 29-50, που όμως απόλαυσε ο κόσμος που βρέθηκε στις κερκίδες του ΚΔΓ Αγ. Κυρήκου . Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες για την προσπάθεια τους και στην ομάδα του Ικάρου για την άρτια διοργάνωση Τουρνουά.
Τελική Βαθμολογία
Αιγέας Χίου 4
Αίολος Λέσβου 3
Ίκαρος Ικαρίας 2

Φωτογραφίες ΕΔΩ 

(Ρεπορτάζ Γιωρ. Τζουραμάνη)

Δεν υπάρχουν σχόλια: