- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Ποδόσφαιρο : Νταμπλούχος 2015-2016 ο Πυθαγόρας Κοντακαιίκων

ΑΨΕΣ Πυθαγόρα  - Ένωση Βαθ. Πανσ/κού με 3-2
Νταμπλούχος για την ποδοσφαιρική χρονιά 2015 – 2016 είναι από το απόγευμα του Σαββάτου (09/04)  η ομάδα του Πυθαγόρα Κοντακαιίκων  αφού κέρδισε την  Ένωση Βαθ. Πανσ/κού με 3-2 σε αγώνα  νοκ άουτ ανάμεσα στους πρωτοπόρους των δυο ομίλων  του πρωταθλήματος της  Α΄ κατηγορίας  .
Η ομάδα των Κοντακαιίκων μπήκε πιο δυνατά στο παιγνίδι με σκοπό να πετύχει ένα γρήγορο γκολ , αυτό το κατάφερε στο 13΄ όταν σε ιδανική  αντεπίθεση και με την άμυνα της Ένωσης εκτεθειμένη ,  ο Κάρσας με πλασέ έκανε το 1-0 και στο 35΄ ο Ιωαννίδης  πετυχαίνοντας το   δεύτερο τέρμα  έκλεισε το πρώτο ημίχρονο με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα του Πυθαγόρα.
Επεισοδιακή  ήταν  η επανάληψη  όπου  είχαμε και δεκάλεπτη διακοπή , ο διαιτητής  Σφέτσιας  δέχτηκε επίθεση από τους  ποδοσφαιριστές   της  Ένωσης Νίκο  Κοκκινάκη και Βασίλη Κουλούρη.
Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά:  Στο 54' της αναμέτρησης με το σκορ 2-0 υπέρ του Πυθαγόρα,  σε διαμαρτυρία του Κοκκινάκη  ο διαιτητής του  έδειξε  δεύτερη κίτρινη κάρτα ( κόκκινη) , εκείνος συνέχισε να διαμαρτύρεται έντονα στο διαιτητή ,τον έσπρωξε και στη συνέχεια ενεπλάκη ο ποδοσφαιριστής Β. Κουλούρης , ο οποίος με την σειρά του έσπρωξε και εκείνος τον διαιτητή με αποτέλεσμα να δει την απευθείας κόκκινη κάρτα .
Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν ο Σφέτσιας  να διακόψει το ματς για ένα δεκάλεπτο  πηγαίνοντας  με τους βοηθούς  του στα αποδυτήρια.
Τελικά το ματς συνεχίστηκε όταν ηρέμησαν τα πνεύματα.
Μετά τη διακοπή η Ένωση αν και με 9 ποδοσφαιριστές  δεν παράτησε τον αγώνα και στο 56΄ με πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής,  ο Θύμιος  μείωσε σε 2-1, στο 65΄ο Τσεβάς πέτυχε το 3-1 ενώ το τελικό 3-2  έκανε ο Μπαλατσός στο 80΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ .  Η Ένωση έχει παράπονα ο από τη διαιτησία του Σφετσια  και τον θεωρεί υπεύθυνο για τα όσα έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο  του αγώνα .  Ο  Πυθαγόρας για δεύτερη συνεχόμενη φορά  θα εκπροσωπήσει την ΕΠΣ Σάμου στους αγώνες  μπαράζ ανόδου για  την  Γ΄ εθνική κατηγορία.
Διαιτητές : Σφέτσιας ,  Κατόπης, Κωνσταντινίδης.  4ος  Καζόγλου
ΑΨΕΣ Πυθαγόρα Αναγνώστου: Μπακασέτας, Σαπουνάς, Μαστρογιάννης (Κουκουβλής), Κοντάρας  (Καραδήμος), Ιωαννίδης ,  Λεκιώτης (Ευαγγέλου),  Σαράντου , Μαργαρώνης, Κατσίκας,  Κάρσας,  Τσεβάς.

ΑΕ Βαθ. Πανσ/κού ( Κουλούρης Σ.) : Χουσάς, Χατζηθεοδωρίδης (Μπαλατσός), Τσούκας (Σιγανός),  Χατζηπαναγιώτης , Σεβαστάκης , Κουλούρης, Θύμιος, Παλάσκας (Σκεύης), Σιαφίλιος, , Δρακόπουλος, Κοκκινάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: